Нова високоефективна система освітлення від NOOK

Нова високоефективна система освітлення від NOOK

Нова високоефективна система освітлення від NOOK

Воліючи йти в ногу з часом та тенденціями, на заміну пудрам для освітлення THE SERVICE COLOR від NOOK прийшла нова високоефективна система, яка дозволяє виконувати будь-яку техніку освітлення, забезпечуючи максимальний комфорт та турботу про шкіру голови і структуру всіх типів волосся. Досягайте надзвичайних творчих результатів завдяки найсучаснішим інноваційним формулам та абсолютній турботі про волосся і шкіру голови.

Давайте ж розглянемо новинки.

                                       

                                                                                                                                           BLUE PLEX BLEACHING POWDER
                                                           КОМПАКТНА БЛАКИТНА ЗНЕБАРВЛЮВАЛЬНА ПУДРА 9+ РІВНІВ ДЛЯ ШВИДКИХ І ЕКСТРЕМАЛЬНИХ ТЕХНІК ОСВІТЛЕННЯ

Формула збагачена блакитними мікропігментами з високою нейтралізувальною дією на жовто-помаранчеві відтінки. Поступове освітлення на 9 рівнів і більше із захистом структури волосся. Інноваційна технологія з Plex забезпечує волоссю зволоження, м'якість та еластичність протягом усього процесу освітлення, зберігаючи його цілісність і природний блиск. Підходить для швидкого і екстремального знебарвлення та усіх найсучасніших технік освітлення, дозволяє отримувати дуже світлі, нейтральні та сяючі блонди. Безпилова пудра, легко змішується, не тече і не розбухає.
• Еластична текстура
• Максимальна адгезія суміші з поверхнею волосся
• Абсолютна турбота про структуру волосся
• Веганська формула з низьким вмістом аміаку
• Середній ступінь освітлення до 5 рівнів за 30 хвилин
• Інтенсивне освітлення до 9 рівнів за 45/50 хвилин

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ

ЗАХИСНИЙ PLEX НА ОСНОВІ ФЕРМЕНТОВАНОЇ ГІАЛУРОНОВОЇ КИСЛОТИ
Захищає цілісність волокон у процесі знебарвлення. Утримує вологу всередині волосся, підвищуючи рівень зволоженості та збільшуючи еластичність. Гіалуронова кислота починає діяти щойно вона вступає в контакт з волокном. Вона заповнює порожнечі й відновлює волосся, утримуючи вологу в його структурі навіть після змивання суміші для знебарвлення. Гіалуронова кислота забезпечує волоссю зволоження, збільшує його м'якість та еластичність у процесі освітлення, зберігає цілісність його структури і природний блиск.

 ОРГАНІЧНА ОЛІЯ НАСІННЯ ЧІА
Завдяки антиоксидантній дії та високому вмісту Омега 3 (більш ніж 60%) збільшує вироблення колагену і нормалізує гідробаланс шкіри голови. Гарантує волоссю захист, тонізує його і надає еластичності.

ОРГАНІЧНА ОЛІЯ ОЖИНИ
Багата на вітаміни C і K, антиоксиданти і флавоноїди, речовини, які здатні нейтралізувати дію вільних радикалів і допомагають відновити структуру волосся.

ГУАРОВА КАМЕДЬ
Натуральний інгредієнт рослинного походження, отриманий із циамопсису чотирьохкрильникового. Ущільнює кутикулу завдяки наявності галактоманану, похідної від галактози і манози.


                                                     
                                                                                                                                               WHITE BLEACHING POWDER
                                                                                                                      БІЛА ЗНЕБАРВЛЮВАЛЬНА ПУДРА ДЛЯ ТЕХНІК "ВІЛЬНОЇ РУКИ"
                                                                                                                                               ОСВІТЛЕННЯ ДО 7 РІВНІВ

Спеціальна формула, збагачена білою глиною (каоліном). Точне й збалансоване освітлення до 7 рівнів із захистом структури волосся. Підходить для технік "вільної руки", контуринга та будь-якої іншої техніки освітлення. Після змішування з окислювачем утворюється нейтральна і прозора кремоподібна текстура, яка дозволяє з легкістю контролювати процес освітлення, гарантуючи максимальну точність результатів.
• Еластична і прозора текстура
• Легко змішується, не тече і не розбухає
• Максимальна адгезія суміші з поверхнею волосся
• Абсолютна турбота про структуру волосся
• Низький вміст аміаку

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ

ОРГАНІЧНА ОЛІЯ АВОКАДО
Діє як антиоксидант, захищає і відновлює олосся та шкіру. Багата на жирні кислоти, вона забезпечує зволоження обробленому волоссю. Токофероли, каротиноїди та фітостероли у складі олії зміцнюють волосся.

ОРГАНІЧНА ОЛІЯ ГРАНАТА
Містить велику кількість поживних речовин (фітостероли і вітамін С), ревіталізує ослаблене волосся, надаючи йому блиску, об'єму та м'якості. Живить і регенерує волосся, зміцнюючи його структуру.

БІЛА ГЛИНА (КАОЛІН)
Абсорбувальні властивості каоліну забезпечують знебарвлювальній пудрі еластичну консистенцію, яка ідеально зчеплюється з поверхнею волосся, дозволяючи здійснювати креативне освітлення та залишаючи волосся блискучим і шовковистим.

ГУАРОВА КАМЕДЬ
Природний детоксикуючий та очищувальний інгредієнт, багатий на галактоманан, гідроколоїдний полісахарид, який відрізняється своїми пом'якшувальними властивостями.


Великих позитивних змін зазнала УПАКОВКА

Hа 70% менше пластику, ніж у традиційних жорстких упаковках екоупаковка, яка покращує імідж бренду і має позитивний вплив на його цінність, захищає продукт і поєднує в собі ефективність, функціональність та екораціональність

• Низький вплив на навколишнє середовище, менші затрати на переробку, логістику і транспортування
• Займає мінімум місця при зберіганні та на 100% придатна для вторинної переробки
• Кращий захист продукту від контамінації і безпечність використання для клієнта


І на останок додамо порівняльну таблицю.

                                                     

20.03.2023

Другие новости: