Реконструкція та відновлення волосся KayPro Botu Cure

Італійська компанія KayPro – відомий європейський виробник високоякісної лікувальної косметики для волосся, продукція якого добре зарекомендувала себе на українському ринку. Для ефективної реконструкції волосся, яке постраждало від фарбування, хімічної завивки або інтенсивної термоукладки, KayPro пропонує лінійку Botu-Cure SpecialCare.

KayPro Botu Cure реконструкция

Основні діючі речовини шампуню, спрею, маски і лосьйону для реконструкції – натуральні олії ши, фісташок і камелії оліфера, які захищають волосся від впливу вітру, морозу, сонячного випромінювання, живлять його і відновлюють структуру, полегшують розчісування. Потрапляючи на шкіру голови, вони насичують її протеїнами, зволожують, знімають запалення, усувають лущення.

KAYPRO Botu-Cure SpecialCare Шампунь реконструкція

Делікатний шампунь – перший етап системи активної реконструкції пошкодженого волосся. Завдяки вмісту олії насіння камелії оліфера, фільтрату кореня редьки і горошку Pisum sativum, гідролізованого кератину, засіб м'яко очищає волосся, заповнює натуральний баланс протеїнів, що забезпечує здоров'я волосся.

Після застосування шампуню волосся стає більш м'яким і шовковистим, що полегшує розчісування. Ніжно впливає на шкіру голови, не викликає подразнення.

KAYPRO Botu-Cure SpecialCare Спрей реконструкція

Спрей для реконструкції – важливий етап відновлення волосся за системою KAYPRO Botu-Cure SpecialCare. Вміст токоферолу, гідролізованого кератину, олії насіння камелії оліфера, фільтрату кореня редьки і допоміжних інгредієнтів підвищує опірність волосся шкідливим впливам, відновлює і зміцнює його структуру.

Завдяки рослинним пептидам, що входять до його складу, спрей відновлює сильно пошкоджене і ламке волосся.

KAYPRO Botu-Cure SpecialCare Маска реконструкція

Завершальний етап комплексної системи відновлення. Щільна кремова консистенція забезпечує надходження до тканин волосся максимальної кількості корисних речовин. Маска легко наноситься, добре прилягає до волосся, глибоко проникає в пошкоджені ділянки і запечатує їх.

  • Олія ши містить тригліцериди, які забезпечують клітинам живлення, і комплекс пальмітинової, олеїнової і стеаринової кислот, які запобігають висиханню і зневодненню волосся.
  • Кератин заповнює пошкоджені ділянки волосся, оздоровлює їх, створює захисний шар.
  • Пептидна олія камелії нормалізує гідробаланс і запобігає втраті вологи, активізує природний синтез колагену, надає волоссю пружність, має антиоксидантні властивості.

Волосся стає слухняним, блискучим, здоровим, легко розчісується.

Лосьйон реконструкція KAYPRO Botu-Cure SpecialCare (в ампулах)

Ослаблене і пошкоджене волосся потребує захисту. Активні речовини рослинного походження, що містяться в лосьйоні KAYPRO Botu-Cure SpecialCare, покращують стан кожного пасма. Частинки засобу заповнюють пошкоджені ділянки, склеюють і пригладжують лусочки волосся.

  • Фісташкова олія живить волосся, робить його міцнішим і товщим.
  • Колаген, кераміди і кератин відновлюють структуру волосся.
  • Гіалуронова кислота сприяє кращому поглинанню та утриманню вологи.

Після застосування лосьйону локони стають об'ємними, блищать і сяють.

Класична програма відновлення волосся

Серія KAYPRO Botu-Cure SpecialCare призначена для надання життєвих сил, блиску, шовковистості і пружності волоссю, яке виявилося пошкодженим в результаті агресивного фарбування, змивки, частого використання плойки або вирівнювача. Тьмяне, сухе, ламке і посічене волосся перетворюється – стає слухняним, гладким, шовковистим і блискучим. Для отримання максимального ефекту догляд за волоссям здійснюється в такій послідовності:

ФАЗА 1 На мокре волосся наносять відновлювальний шампунь. Це необхідно, щоб очистити його від забруднень, залишків засобів для догляду і укладання. Чисте волосся найкращим чином піддається догляду і швидше відновлюється.

  • Трохи шампуню наносять на вологе волосся, рівномірно розподіляють, спінюють і ніжно масажують. Миюча основа розчиняє і обволікає забруднення, а бульбашки повітря посилюють її дію. Потім шампунь акуратно змивають.
  • На вимите волосся повторно наносять шампунь. Можна використовувати меншу кількість, ніж в перший раз. Шампунь знову розподіляють по волоссю, спінюють, масажують вологе волосся, потім змивають. Це необхідно, щоб лусочки волосся краще розкрилися, і волосся могло увібрати відновлювальні речовини.

ФАЗА 2 Вологе волосся слід розділити на кілька частин (оптимально - 4) так, щоб воно легко поділялося на пасма.

  • На кожне пасмо розпилюють відновлювальний спрей KAYPRO Botu-Cure SpecialCare, рухаючись від коренів до кінчиків. Щоб відновлювальні речовини, які входять до складу спрею, краще вбралися, волосся слід акуратно помасажувати в цьому ж напрямку.
  • Коли всі пасма оброблені, слід залишити спрей на волоссі на 5 хвилин. Для поліпшення дії активних компонентів надягають шапочку, утеплюють волосся (наприклад, додатково обмотують голову рушником). Після того як шапочка буде знята, спрей не потрібно змивати.

ФАЗА 3 На вологе волосся наносять відновлювальну маску, рухаючись від коренів до кінчиків. Для поліпшення вбирання корисних компонентів кожне пасмо масажують в тому ж напрямку. Після закінчення масажу масу рівномірно розподіляють по волоссю за допомогою гребінця і залишають діяти на 5 хвилин, можна під шапочкою. Потім волосся промивають без використання шампуню.

ФАЗА 4 Рівномірно розподіляють потрібну кількість лосьйону на чисте вологе волосся по всій довжині масажними рухами. Залишають на 3-5 хвилин. Прочісують, потім промивають волосся теплою водою. У разі дуже пошкодженого волосся, рекомендується використовувати термошапочку або клімазон після нанесення засобу і збільшити час витримки до 10 хвилин.

Активні складові спрею діють як термозахист, тому при використанні фена додаткові засоби використовувати не потрібно.

Виконання процедур в описаній послідовності дозволяє максимально підвищити концентрацію корисних для відновлення волосся компонентів, оптимізує взаємодію елементів, що входять до складу шампуню, спрею і маски.

Використовуйте серію KAYPRO Botu-Cure SpecialCare навіть в найскладніших випадках і радійте приголомшливим результатам буквально з першого застосування!

Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.