Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся

Image

З проблемою випадіння волосся стикається кожна третя людина. Витончення волосся, створення залисин, запалення шкіри голови і тьмяність пасм псують не тільки зовнішність, а й настрій. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів.

Італійська компанія Previa розробила професійний комплекс для запобігання випадінню волосся VITIS VINIFERA. Косметика здійснює енерджайзинг-догляд: інтенсивно живить, захищає і тонізує локони, бореться з основними причинами втрати волосків.

Image

Склад засобів максимально натуральний, з великою кількістю рослинних екстрактів та олій. Продукція Previa вважається етичною, оскільки не тестується на тваринах і створюється з використанням екологічних технологій.

У формулах косметики лінійки VITIS VINIFERA застосовуються:

  • Унікальний антивіковий комплекс Procapil. Його завдання - активізація мікроциркуляції всередині клітин шкіри голови, відновлення природного циклу росту волосся.
  • Олія лаванди. Швидко і ефективно видаляє надлишки шкірного сала, тонізує епітелій і надає пасмам м'якість.
  • Екстракт кропиви. Насичує шкіру голови цінними вітамінами і мінералами, зміцнює структуру волосся, роблячи його більш сильним.
  • Олія чайного дерева. Суттєво зменшує запалення, знищує патогенні мікроорганізми.
  • Культура стовбурових клітин винограду. Бореться з процесами старіння, нейтралізує вільні радикали, запускає процеси відновлення клітин.
  • Пантенол. Нормалізує гідробаланс, захищає від негативного впливу навколишнього середовища, дарує волоссю блиск і еластичність.
  • Кофеїн. Пробуджує волосяні цибулини, активізує процеси росту й відновлення.

Завдяки такому складу засоби мають виражений накопичувальний ефект. Позитивний результат стає помітний при регулярному використанні комплексу і триває довго. Розглянемо детальніше серію VITIS VINIFERA.

Енерджайзинг-шампунь PREVIA NATURAL HAIRCARE VITIS VINIFERA

Делікатний шампунь без парабенів, сульфатів, SLS, SLES і агресивних ароматів. М'яко і швидко видаляє забруднення, не пересушує і не травмує волосся. До складу засобу введений ексклюзивний 3HC-комплекс, що включає:

  • стовбурові клітини винограду;
  • біозріджене насіння руколи;
  • біозріджений зелений волоський горіх.

Активні компоненти запускають процеси росту й відновлення, оживляють сплячі волосяні фолікули, зупиняють випадіння волосся до природних показників. Потужний тонізуючий і пом'якшувальний ефекти надають протеїни і екстракт конюшини.

Спосіб застосування шампуню дуже простий: засіб наноситься на вологе волосся, спінюється і ретельно змивається через 1-2 хвилини.

Енерджайзинг-догляд проти випадіння VITIS VINIFERA

Засіб для догляду за ослабленим волоссям розфасований у невеликі ампули по 5 мл. Формула, збагачена антивіковим комплексом Procapil, екстрактами та оліями, благотворно впливає на локони і шкіру голови, усуває основні причини втрати волосся. Енерджайзинг-догляд допомагає:

  • зробити пасма слухняними, сяючими і міцними;
  • повністю усунути запалення верхнього шару епітелію;
  • наситити шкіру голови киснем;
  • відновити ріст волосся;
  • захистити волосся від впливу УФ-променів.
  • Правильна схема використання енерджайзинг-догляду виглядає так: вміст ампули втирається в чисту шкіру голови, змивати не потрібно. Засіб застосовується циклами по два рази на рік протягом трьох тижнів.

    Енерджайзинг-лосьйон проти випадіння VITIS VINIFERA

    Лосьйон за короткий час відновлює природну щільність і пружність волосся, оптимізує ліпідний обмін шкірного покриву. Локони набувають естетичного об'єму, наповнюються блиском, силою і еластичністю.

    Комплекс активних компонентів не тільки значно зменшує випадіння, але й прискорює ріст нового волосся. Фолікули отримують концентровану дозу вітамінів і мікроелементів, завдяки чому життєвий цикл пасм стає довшим.

    Енерджайзинг-лосьйон випускається у флаконі з розпилювачем, тому його дуже зручно використовувати. Просто обприсніть коріння волосся з близької відстані, акуратно втирайте в шкіру голови. Не змивайте. Припустимо застосування як на сухому, так і на вологому волоссі.

    Набори енерджайзинг-догляду проти випадіння VITIS VINIFERA

    Компанія Previa піклується про своїх покупців і пропонує придбати продукцію серії VITIS VINIFERA не тільки окремими товарами, але і в наборах. На сьогоднішній день на нашому сайті доступні:

    Набори дозволяють отримати істотну економію і не відмовлятися від покупки високоякісної косметики, навіть якщо бюджет обмежений. Засоби продаються в стильних коробочках, тому ідеально підійдуть для подарунка близькій людині, яка бореться з випадінням волосся.

    Ще один аргумент на користь покупки косметики Previa VITIS VINIFERA

    Крім підтвердженої численними відгуками ефективності, засоби з серії VITIS VINIFERA мають ще одну перевагу - чудовий аромат. Запах косметики розкривається поступово, як хороші духи, і формує ледь вловиму хмару на волоссі.

    Наприклад, енерджайзинг-шампунь відразу привертає яскравими ароматами кумквата, ментолу і листя плюща. Через кілька секунд ви відчуєте делікатні квіткові ноти, які поступляться місцем терпкому хвойному і трав'янистому тонам.

    Спокусливо, правда?


    Товари зі статті

    434 грн.
    • 100мл
    314 грн.
    • 1000мл
    • 100мл
    • 250мл

    Інші записи блогу:

    Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
    Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
    Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
    Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
    Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
    Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
    Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
    Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
    pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
    Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
    Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
    Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
    Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
    Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.
    L'Alga - сила океану для краси вашого волосся
    L'Alga - це інноваційна лінія професійної косметики для відновлення та догляду за волоссям і шкірою голови. Цей революційний продукт може стерти жорсткі хімічні обробки, щоденне використання приладів для гарячго укладання, сухість, вплив сонця, забруднення навколишнього середовища і / або гормональні зміни.