pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям

Квітнути завжди, квітнути скрізь - ось девіз сучасних і впевнених у собі жінок, а якісна косметика допомагає втілити це прекрасне прагнення в життя. Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волосся pH Flower.

Image

pH Flower – це квінтесенція багаторічного досвіду компанії. Засоби цієї серії збагачені квітковими екстрактами і витяжками, вітамінами, омега-6 і омега-9 жирними кислотами. Концентрація активних компонентів дуже висока, тому ефект помітний вже після 2-3 застосувань.

Текстура косметики pH Flower делікатна і приємна на дотик, насичений аромат закохує в себе з першої секунди. Використання засобів не представляє складності, тому перетворюється в приємний beauty-ритуал.

Image

Серія pH Flower складається з п'яти лінійок, що відрізняються за складом і спрямованістю дії:

  • «Глибоке зволоження» (Deep Moisture) відновлює і зміцнює структуру волосся, наповнює його цілющою вологою.
  • «Ідеальна гладкість» (Smooth Perfect) дисциплінує локони, робить розчісування легким, спрощує укладання.
  • «Крижаний блонд» (Ice Blonde) надає світлому волоссю ідеальний холодний відтінок за допомогою синьо-фіолетових пігментів.
  • «Регенерація» (Rejuvenating) відновлює пошкоджені ділянки волосся, стимулює процеси загоєння і відновлення.
  • Cтайлінгові продукти (Style and Finish) надають зачісці бездоганну форму, природний об’єм і блиск.

Кожна з лінійок pH Flower потребує окремої уваги, тому давайте влаштуємо невеличкий дівич-вечір і не поспішаючи обговоримо цю косметику.

Image

«Глибоке зволоження» (Deep Moisture): м'яке і шовковисте волосся за 15 хвилин.

Засоби Deep Moisture просто незамінні для тих, чиє волосся позбавлене вологи, страждає від ламкості і сухості. Лінійка складається з шампуню, кондиціонера і маски.

Шампунь «Глибоке зволоження»

Шампунь має такі властивості:

  • дбайливо очищує волосся і шкіру голови;
  • нормалізує виділення себума;
  • зволожує локони по всій довжині.

Омега-6 і омега-9 жирні кислоти, пальмітинова і стеаринова кислоти проникають всередину волосків, повертаючи їм здорове сяйво і природну силу. Масло гарцинії індійської (кокум) і екстракт троянди мінімізують ламкість, полегшують розчісування.

Кондиціонер «Глибоке зволоження»

Кондиціонер живить волосся, надає йому гладкість і еластичність. Екстракт магнолії активізує захисні процеси і оберігає пасма від негативного впливу сонячного світла, вітру і холоду.

Зволожувальна маска інтенсивної дії

Маска забезпечує інтенсивне зволоження, ефективно відновлює пошкоджені і зневоднені локони, створює невидимий захисний бар'єр, запобігає виникненню посічених кінчиків.

Зволожувальний спрей-кондиціонер

Незмивний спрей-кондиціонер призначений для всіх типів волосся. Розплутує, зволожує, надає волоссю м'якість і блиск, залишає на ньому легкий, приємний аромат. Має антистатичний і антифриз-ефект.

Image

«Ідеальна гладкість» (Smooth Perfect): слухняні і акуратні пасма - це реально.

Приборкати неслухняне волосся непросто, але можливо. Досить озброїтися засобами з лінійки Smooth Perfect. Працюючи в комплексі, шампунь, кондиціонер і маска:

  • повноцінно живлять волосся, насичуючи його корисними мікроелементами і вітамінами;
  • розгладжують кучеряві й неслухняні пасма;
  • зменшують пухнастість, ущільнюючи структуру волосків.

Шампунь «Ідеальна гладкість»

Шампунь реанімує тьмяні локони, вимиває надлишки шкірного сала і засобів для укладання. Завдяки наявності в складі антиоксидантів бореться з утворенням вільних радикалів.

Кондиціонер «Ідеальна гладкість»

Кондиціонер живить волосся, надає йому гладкість і еластичність. Екстракт магнолії активізує захисні процеси і оберігає пасма від негативного впливу сонячного світла, вітру і холоду.

Маска для волосся «Ідеальна гладкість»

Маска на основі олії моной на тривалий час робить локони рівними, слухняними і більш сприйнятливими до укладання. Активні інгредієнти глибоко проникають в структуру волосся, накопичуючись і оздоровлюючи його зсередини.

Термозахисний крем для гладкості волосся

Розгладжувальний термозахисний крем призначений для захисту від впливу високих температур. Надає анти-фриз ефект. Зволожує волосся, робить його більш слухняним, усуває пухнастість.

Image

«Крижаний блонд» (Ice Blonde): бездоганний колір волосся без зайвих зусиль. 

Світле волосся холодного відтінку - це вічна класика. Але підтримувати потрібний колір дуже складно. Косметика лінійки Ice Blonde значно спрощує догляд за блондинистим волоссям. Шампунь і незмивний кондиціонер допомагають:

  • надовго зберегти бажаний відтінок;
  • прибрати неестетичну жовтизну;
  • запобігти стоншенню і сухості пасом.

Шампунь «Крижаний блонд»

Формула шампуню доповнена пальмітиновою, стеариновою, олеїновою, лінолевою та арахідоновою кислотами, які інтенсивно живлять волоски по всій довжині. Забруднення видаляються делікатно, не вимиваючи основний колір.

Незмивний спрей-кондиціонер «Крижаний блонд»

Незмивний кондиціонер дарує локонам благородну м'якість, ніжний блиск и силу. У складі засобу є екстракт жасмину, олія горіха Бассія, протеїни пшениці і пантенол. Ці компоненти перешкоджають втраті вологи, одночасно зміцнюючи локони.

Image

«Регенерація» (Rejuvenating): швидка допомога для ламкого волосся.

Ефективне відновлення пошкодженого волосся забезпечить косметика з лінійки Rejuvenating. Шампунь і лосьйон знадобляться, якщо ваше волосся втрачає привабливість через гарячі укладки, хімічні завивки, регулярне фарбування. Засоби надають таку дію:

  • тонізують шкіру голови;
  • лікують пошкоджені ділянки волосся;
  • створюють захисну плівку на поверхні волосся.

Регенерувальний шампунь

М'яка миюча основа шампуню делікатно видаляє надлишки шкірного сала і залишки засобів для укладання. Усуваються осередки подразнення, волосся зміцнюється по всій довжині.

Регенерувальний лосьйон проти випадіння

Лосьйон активізує процеси росту всередині фолікулів, зупиняє випадіння волосся. Гліциризин і флавоноїди в складі засобу дозволяють істотно поліпшити кровообіг шкіри голови і стимулюють оновлення клітин.

Image

Стайлінгові продукти (Style and Finish): зачіска на мільйон в домашніх умовах.

Набір засобів для укладання з серії pH Flower сподобається тим, хто любить змінювати імідж і експериментувати із зачісками. Спреї і муси створюють неймовірно стійку форму і помітний об’єм. При цьому косметика захищає волосся і доглядає за пасмами.
Екстракти ванілі та ірису забезпечують привабливий блиск волосся, дарують силу і еластичність. Косметика не обтяжує зачіску, зберігаючи природність укладання. А незабутній аромат засобів цілком здатний замінити духи.

Блиск-спрей парфумований

Спрей для блиску миттєво надає волоссю м'якість, блиск і шовковистість, залишаючи на ньому легкий, приємний аромат. Надає антифриз-ефект і допомагає запобігти утворенню посічених кінчиків.

Крем для формування локонів

Крем посилює і виділяє локони, надає антифриз-ефект. Надає волоссю блиск, сяйво і м'якість. Екстракт ірису, що входить до складу, відомий своїми косметичними заспокійливими, тонізуючими і захисними властивостями. Екстракт ванілі надає антифриз-ефект і допомагає запобігти утворенню посічених кінчиків.

Мус для стайлінгу середньої фіксації

Мус для стайлінгу середньої фіксації. Моделює, усуває пухнастість, робить волосся м'яким і пружним. Надає антистатичний ефект. Надає волоссю делікатний квітковий аромат.

Спрей для волосся екстрасильної фіксації

Спрей екстрасильної фіксації надійно фіксує укладку на тривалий час. Простий у застосуванні, не обтяжує волосся, швидко сохне. Має аромат ніжного квіткового букету.

Текстуруючий спрей з матовим ефектом

Спрей для текстури надає волоссю щільність і об’єм. Дає матовий фініш і огортає волосся свіжими квітковими нотками. Сухий ефект.

Сольовий спрей для текстури і об'єму

Сольовий спрей для текстури і об'єму, ідеальний для створення «пляжного ефекту». Збагачений екстрактами женьшеню і ромашки. Має заспокійливі, тонізуючі і захисні властивості. Надає волоссю блиск і м'якість.

Більш докладно про сольові спреї читайте в нашій статті: Сольові спреї. Що ми про них знаємо?

Image

Засоби для додаткового догляду та подарункові набори

Освіжаючий сухий шампунь

Сухий шампунь з матовим ефектом миттєво освіжає волосся, абсорбуючи забруднення. Надає об’єм, оживляє волосся, залишаючи на ньому свіжий аромат.

Набір DUO «Глибоке зволоження»

Набір DUO «Глибоке зволоження» в стильній косметичці з органзи. Призначений для сухого і дуже сухого волосся. До складу набору входить шампунь і кондиціонер. Продукти, збагачені олією кокум і екстрактом троянди, залишають на волоссі легкий, приємний аромат. Ідеально підходить для сухого, ламкого або пошкодженого волосся, а також для лікування посічених кінчиків. Зволожувальний шампунь очищає, надає волоссю життєву силу і м'якість. Зволожувальний кондиціонер робить волосся шовковистим, зволожує і живить, посилюючи його блиск. Полегшує розчісування й усуває пухнастість.

Набір DUO «Ідеальна гладкість»

Набір DUO «Ідеальна гладкість» в стильній косметичці з органзи. Призначений для неслухняного, пухнастого волосся. Продукти збагачені олією моной і екстрактом магнолії. Приборкувальний шампунь делікатно очищає, робить волосся гладким і шовковистим. Ущільнює текстуру волосся, полегшує розчісування та істотно скорочує час укладання. Приборкувальний кондиціонер розплутує і зволожує волосся, усуває пухнастість.

Image

Товари зі статті

638 грн.
  • 300мл
758 грн.
  • 300мл
718 грн.
  • 300мл
998 грн.
  • 250мл
1 398 грн.
  • 1000мл
  • 10мл
  • 250мл
359 грн.
  • 1000мл
  • 100мл
  • 10мл
  • 250мл
58 грн.
  • 10мл
  • 250мл
58 грн.
  • 10мл
  • 200мл
758 грн.
  • 10мл
  • 200мл
798 грн.
  • 200мл
359 грн.
  • 1000мл
  • 100мл
  • 10мл
  • 250мл
498 грн.
  • 200мл
Нет в наличии

Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.
L'Alga - сила океану для краси вашого волосся
L'Alga - це інноваційна лінія професійної косметики для відновлення та догляду за волоссям і шкірою голови. Цей революційний продукт може стерти жорсткі хімічні обробки, щоденне використання приладів для гарячго укладання, сухість, вплив сонця, забруднення навколишнього середовища і / або гормональні зміни.