Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій

Image

Італійська лінія Contempora призначена для професійного догляду за неслухняним хвилястим волоссям. Мегаефект серії шампунів, нектарів, масок і засобів для стайлінгу поряд з натуральними компонентами забезпечують масла обліпихи, манго, аргана, огірка, граната.

Родзинка серії – натуральна олія обліпихи, яка:
Image
  • Забезпечує антиоксидантний ефект. Регулярне використання обліпихової олії зміцнює коріння волосся і живить шкіру голови, запобігає їх передчасне старіння, покращує здатність вбирати живильні речовини.

  • Захищає волосся від агресивних впливів (вітер, сонце, перегрівання під час сушіння і укладання).

  • Оздоровлює волосся, роблячи їх більш гладкими, щільними і сильними.

Застосування будь-якого засобу від бренду Contempora гарантує стійкий результат, який помітний вже з першого разу. Комплексне використання продуктів лінійки покращує структуру волосся, робить їх слухняними, гладкими, сильними і блискучими.

Основні засоби професійної лінії Contempora

Image

Основу лінії по догляду за волоссям та стайлінгу Contempora складають такі засоби:

Image

Шампуні. Для максимального очищення і прояви всіх властивостей невелика кількість спіненого шампуню наноситься на вологе волосся. Через кілька хвилин засіб слід добре змити проточною водою.

Зволожуючий шампунь

Основа шампуню - комбінація олій обліпихи і манго, сприяє зволоженню і зміцненню сухого волосся. Волосся стають стійкими до руйнівних зовнішніх впливів (ультрафіолету, вітру, пилу, надлишкового тепла). Волосся стає здоровим, м'яким, блискучим, приємними на дотик.

Шампунь для фарбованого волосся

Зберегти колір, зробити волосся м'яким і слухняним, наситити його енергією допомагають олії граната і обліпихи. Шампунь забезпечує делікатний догляд, сприяє збереженню кольору, робить волосся блискучим, зупиняє процес фотоокислення.

Універсальний шампунь

Дбайливе очищення волосся будь-якого типу і насичення його корисними речовинами забезпечують олії маракуйи і обліпихи. Регулярно використовуючи цей шампунь, ви помітите значне поліпшення стану волосся, їх гладкість, пружність і блиск. Стан шкіри голови також покращиться - пропаде напруга, вона буде еластичною і розслабленою. Волосся стає зволоженим, еластичним, слухняним, легко розчісується. Можна застосовувати щодня.

Шампунь для об'єму

Ніжний і легкий засіб, компоненти якого надають стоншеному волоссю бажаний об’єм і щільність без обтяження. За активне поліпшення стану волосся, об’єм і шовковистість відповідають олії обліпихи і огірка. Волосся блищать, стають здоровішими і більш слухняними.

Розгладжуючий шампунь «Сяючий оксамит»

Основа ефективності шампуню - взаємодоповнююча комбінація олій обліпихи і Аргана. Вже після першого застосування шампуню помітні пом'якшення, гладкість, ущільнення, м'якість волосся. Компоненти шампуню живлять, зміцнюють, зволожують, відновлюють кожне пасмо.

Image

Засоби для зволоження, живлення, надання м'якості, випрямлення. Наносити маски і кондиціонери потрібно на чисте вологе волосся.

<

Розгладжуючий нектар «Сяючий оксамит»

Засіб не вимагає змивання. До складу нектару входять масла обліпихи і Аргана. Максимально оздоровити волосся і зробити їх привабливішими допомагають пантенол, вітаміни Е і F. Після застосування цього двофазного спрея-кондиціонера волосся стає м'яким, слухняним, еластичним і блискучим без обтяження. Перед використанням засіб слід добре збовтати. Після нанесення можна приступати до укладання.

Зволожувальна маска

У складі - олій манго і обліпихи, які живлять, зволожують, пом'якшують і вирівнюють волосся. Регулярне застосування маски зміцнює коріння волосся, збільшує здатність волосся протистояти зовнішнім негативним впливам, полегшує укладання. Волосся стають здоровішими і приємніше на дотик.

Розгладжувальна маска

Ефективність засобу забезпечується комбінацією олій обліпихи і Аргана. Застосування маски дозволяє зробити пасма більш слухняними - справляється з пухнастим волоссям, вирівнює кучеряві пасма, полегшує укладання. Комбінація натуральних олій зміцнює волосся, зупиняє старіння довгого волосся, надає їм блиск і шовковистість.

Кондиціонер для фарбованого волосся

Догляд преміум-класу, збереження кольору і поліпшення структури волосся забезпечують олії граната і обліпихи. Регулярне застосування засобу зупиняє фотоокислення, живить волосся, робить їх м'якими, полегшує розчісування.

Флюїд «Рідкі кристали»

Призначений для поліпшення стану волосся будь-якого типу. Після застосування флюїду волосся стає максимально шовковистим і гладким. Він володіє також ламінуючою дією, яка надає волоссю приголомшливий блиск в сонячних променях. Засіб відмінно захищає волосся від впливу негативних факторів зовнішнього середовища.

Універсальна маска

Завдяки вмісту олій обліпихи і маракуї маска покращує стан волосся будь-якого типу. Використовувати її слід щодня. Застосування маски полегшує укладання, живить і пом'якшує шкіру голови, усуває запальні процеси. Не містить парабенів.

Розгладжувальна олія «Сяючий оксамит»

Комбінація олій обліпихи і Аргана підсилює властивості один одного, завдяки чому волосся ідеально вирівнюється. Результат - легке укладання і чудовий зовнішній вигляд волосся. Трохи олії (коротке волосся - одне натискання, довге - два-три натискання) слід розподілити по долонях, потім - по всій довжині волосся (неважливо, вологих або підсушених), фіксуючи кінчики. Не змивати.

Кондиціонер для об’єму

Ефективність засобу забезпечується синергетичними властивостями комбінації олій огірка і обліпихи. Регулярне застосування кондиціонера робить тонке волосся зволоженим, сильним, еластичним, м'яким, приємним на дотик. Зачіски виглядають привабливіше і об'ємніше.

Image

Укладання, фіксація:

Спрей для об'єму

Основа миттєвої ефективності спрея - корисні властивості обліпихи і огірка. Засіб підтримує коріння волосся, в результаті чого зачіска набуває природного об’єму. Не обтяжує волосся, тому укладка виходить ідеальною. Невелика кількість спрея слід розпорошити на вимите волосся, починаючи від коренів і закінчуючи кінчиками. Спрей не вимагає змивання.

Лак для екстрасильної фіксації

Довго і надійно утримує в формі навіть найвишуканіші і складні зачіски. Його можна використовувати для фіксації окремих пасм. Робить волосся блискучим, захищає їх від намокання, а зачіску - від розплітання. Збовтайте флакон і розпорошите достатню кількість засобу на елементи зачіски, які потрібно зафіксувати, з відстані приблизно 30 см. Домогтися максимального ефекту можна, піднімаючи пасма і розпорошуючи на них засіб з відстані 15 см в напрямку від коренів.

Мус середньої фіксації для додання волоссю об'єму

Призначений для щільних, чітко виражених кучерів. Допомагає швидко зробити зачіску об'ємною і надійно зафіксувати досягнутий результат. Захищає від вологості, робить волосся легким і блискучим. Збовтайте вміст флакона, переверніть його і видавіть трохи піни. Розподіліть піну по всій довжині волосся руками або гребінцем. Висушіть волосся.

Мус сильної фіксації для додання волоссю об'єму

Забезпечує стійку сильну фіксацію. Надає волоссю щільність, не ускладнює волосся, підсилює блиск і запобігає пухнастість, не дозволяючи волозі потрапити всередину волосини.

Виберіть засоби марки Contempora, які максимально задовольняють вашим цілям і потребам вашого волосся, і застосовуйте їх в комплексі. Це посилить їх ефективність, і поліпшення стану волосся буде помітно буквально з першого застосування.

Замовити будь-які засоби можна в будь-який день тижня з 9:00 до 19:00 без перерви. Доступне самовивезення з наших офісів в Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі, Кропивницькому, Павлограді, Кам'янському, Києві. Замовлення від 500 грн відправляємо безкоштовно.

Яскравих вам зачісок разом з Contempora!


Товари зі статті

298 грн.
  • 300мл
479 грн.
  • 200мл
Нет в наличии
38 грн.
  • 1000мл
  • 10мл
  • 500мл
299 грн.
  • 1000мл
  • 500мл
299 грн.
  • 1000мл
  • 10мл
  • 500мл
299 грн.
  • 1000мл
  • 10мл
  • 500мл
514 грн.
  • 100мл
488 грн.
  • 200мл
354 грн.
  • 500мл
544 грн.
  • 75мл
324 грн.
  • 350мл
398 грн.
  • 300мл
Нет в наличии

Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
L'Alga - сила океану для краси вашого волосся
L'Alga - це інноваційна лінія професійної косметики для відновлення та догляду за волоссям і шкірою голови. Цей революційний продукт може стерти жорсткі хімічні обробки, щоденне використання приладів для гарячго укладання, сухість, вплив сонця, забруднення навколишнього середовища і / або гормональні зміни.