РОЗПЛУТУВАННЯ ВОЛОССЯ

Як запобігти сплутуванню волосся?

Ви коли-небудь вдавалися в питання, чому ваше волосся плутається, і що можна з цим зробити?

Ні для кого не секрет, що довге та красиве волосся потребує гарного догляду. Але всі ми можемо погодитися, що одна з найнеприємніших речей, з якою стикаються власниці довгого волосся – це його сплутування. Крім того, що розчісування може забирати багато часу, воно ще може бути дуже болючим і руйнівним для волосся.

Як запобігти сплутуванню волосся?

Як мінімізувати сплутування?

Деякі типи волосся більш схильні до сплутування, ніж інші. Однак, є певні правила, дотримуючись яких, ви зможете звести до мінімуму сплутування, а також шкоду і незручності, заподіяні ним. Ось кілька наших улюблених порад про те, як ви можете цього досягти:

1. Використовуйте кондиціонер для волосся

Кондиціонер зволожує волосся і робить його більш гладким і менш схильним до сплутування. Ми рекомендуємо використовувати кондиціонер після кожного миття голови, а також маску для глибокого кондиціювання волосся раз на один або два тижні.

Порада: наносьте кондиціонер і маску по довжині та на кінчики волосся, щоб уникнути жирних коренів.

Наші рекомендації:

Previa BETULA LEAF Кондиціонер Миттєве розплутування
https://solo.ua/ua/product/previa_betula_leaf_konditsioner_mitt_ve_rozplutuvannya/

Кондиціонер з антифриз-ефектом. Миттєво розплутує кондиціонує, зволожує й ревіталізує волосся. Зменшує пухнастість та статичну електрику. Робить волосся м'яким, шовковистим і блискучим.

pH Flower Кондиціонер «Ідеальна гладкість»
https://solo.ua/ua/product/konditsioner_idealna_gladkist/

Кондиціонер для приборкання неслухняного волосся, що пушиться. Збагачений олією моної та екстрактом магнолії. Розплутує і зволожує волосся, усуває пухнастість. Робить волосся гладким і шовковистим, залишаючи на ньому легкий, приємний аромат.

NOOK Кондиціонер для тонкого волосся, схильного до сплутування
https://solo.ua/product/konditsioner_dlya_tonkikh_volos_sklonnykh_k_sputyvaniyu/

Легкий крем-кондиціонер дбайливо піклується про волосся, миттєво роблячи його м'якими, слухняним і шовковистим. Відновлює природний рівень зволоженості волосся, нормалізує баланс, полегшує розчісування. Органічний екстракт вівса має живильні та зміцнювальні властивості, допомагає усунути пухнастість. Органічний екстракт рису зволожує, заспокоює та допомагає зберегти оптимальний рівень зволоженості волосся, надає волоссю легкість, життєву силу та здоровий зовнішній вигляд.


2. Використовуйте щітку для розплутування волосся

Використання звичайного гребінця може здатися вам більш привабливим варіантом, так як це «швидше». Однак, гарною ідеєю, повірте, буде скористатися спеціальною щіткою для розплутування волосся. ви не тільки більш ефективно розчешете заплутане волосся, але й також зможете захистити його від розривів і пошкоджень.

Порада: не розчісуйте волосся відразу по всій довжині. Почніть з кінчиків і поступово піднімайтеся до коренів. Це допоможе уникнути болючого розчісування, а також надмірного пошкодження волосся.

3. Розчісуйте волосся кілька разів на день

Якщо ваше волосся схильне до сплутування, тоді, ймовірно, буде не дуже гарною ідеєю розчісувати його лише раз на день. Розчісуйте волосся 2-3 рази на день, використовуючи щітку з м'якою щетиною, особливо перед душем і перед сном.

Порада: не розчісуйте волосся після миття голови. Мокре волосся набагато легше пошкодити, ніж сухе.

4. Захистіть ваше волосся під час сну

Говорячи про сон, чи знаєте ви, що волосся може також заплутатися, поки ви спите?

Є кілька порад, які допоможуть уникнути сплутування волосся під час сну

  • Як ми вже згадували в попередній пораді, розчісуйте ваше волосся перед тим, як лягати спати
  • Заплетіть волосся перед сном у вільну косу
  • Не лягайте спати з мокрою головою

5. Виберіть правильну косметику для волосся

Уникайте будь-якої продукції, яка містить спирт. Спирт робить ваше волосся більш сухим, а також більш схильним до сплутування. Вибирайте натуральну косметику, яка не містить спирт і сульфати.

Наші рекомендації:

Інноваційний бренд L’Alga на основі біотехнологічного комплексу AlgaNord5™
https://solo.ua/ua/catalog/l_alga/

Органічна безсульфатна лінійка NOOK BEAUTY FAMILY ORGANIC
https://solo.ua/ua/catalog/beauty_family_organic/

09.07.2016

Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.