Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем

Image

Італійський бренд натуральної косметики для догляду за волоссям Previa Natural Haircare добре відомий у багатьох країнах світу. Продукція бренду виробляється тільки з натуральних речовин і перед виходом на ринок проходить ретельний багатоетапний контроль. У результаті, шанувальники бренду можуть бути впевнені в тому, що кожен засіб, випущений під маркою Previa, не містить небезпечних для здоров'я агресивних хімічних речовин – сульфатів, парабенів, мінеральних масел, ланоліну та ін.

Засоби з органічним білим трюфелем

Image

Лінійка засобів Previa Natural Haircare WHITE TRUFFLE з екстрактом органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. При регулярному використанні засоби, що входять до її складу, заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.

Корисні речовини органічного походження доглядають за шкірою голови, активно відновлюють її, покращують кровопостачання епідермісу та волосся. В результаті, волосся істотно зміцнюється, набуває блиску, стає приємним на дотик, зменшується його втрата.

Лінійка Previa Natural Haircare WHITE TRUFFLE

До лінійки Previa Natural Haircare WHITE TRUFFLE включені засоби, які забезпечують максимальне відновлення з закріпленням ефекту і постійну підтримку досягнутого результату. Вона складається з:

Image

Родзинка серії Previa Natural Haircare WHITE TRUFFLE – екстракт білого трюфеля. На додаток до отриманих з нього речовин, які мають високу заповнювальну здатність і забезпечують антивіковий догляд навіть за дуже пошкодженим волоссям, засоби лінійки містять:

вітаміни групи В, які запускають процес регенерації структурних протеїнів, підвищують еластичність волосяного стрижня, надають силу ослабленому волоссю;

екстракт женьшеню, що підвищує енергетичний баланс і надає ревіталізувальну дію;

гідролізований кератин, який активно відновлює структуру волосся, зміцнює його, надає гладкість і силу, зволожує по всій довжині;

гідролізований колаген, здатний активно тонізувати, відновлювати і зволожувати волосся по всій довжині. Також він покращує стан шкіри голови, тонізує її, активізує обмінні процеси, завдяки чому досягається антиейдж-ефект.

Для отримання максимального ефекту засоби, що входять до лінійки, слід використовувати в комплексі. Тоді їхні корисні властивості накопичуються і підсилюють одна одну. Зупинимося детальніше на кожному продукті лінійки Previa Natural Haircare WHITE TRUFFLE.

Відновлювальний філер-шампунь Previa Natural Haircare WHITE TRUFFLE

Делікатний філер-шампунь лінійки Previa WHITE TRUFFLE призначений для дбайливого очищення пошкодженого, слабкого волосся, схильного до ламкості та розшарування. Натуральні еко-інгредієнти засобу акуратно очищають, видаляючи забруднення з поверхні волосся, сприяють відновленню його цілісності, мають енерджайзинг-ефект.

Комплексне застосування шампуню з іншими засобами лінійки забезпечує глибоке проникнення корисних речовин до структури волосся, підвищення його пружності, заповнення травмованих ділянок. Вже після першого застосування шампуню зовнішній вигляд волосся помітно поліпшується. Після кожної процедури миття ефект стає більш вираженим.

Шампунь має легкий аромат зелені, квітів і дерев, який чудово поєднується з запахами інших засобів лінійки. За необхідності засіб можна використовувати щодня.

Двофазний кондиціонер Previa Natural Haircare WHITE TRUFFLE, що не потребує змивання

Кондиціонер допомагає відновити пошкоджене волосся, полегшує розплутування, знімає наелектризованість. Кондиціонувальний і зволожувальний ефекти проявляються відразу після нанесеннодукт можно использовать ежедневно. Перед нанесением его следует хорошо встряхнуть, чтобы две фазы средства смешались и равномерно распределились по волосам. Распылите небоя. Волосся не обтяжується, залишається розсипчастим, легше розчісується і укладається.

Регенерувальні, антивікові та заповнювальні властивості кондиціонера проявляються протягом всього часу, поки засіб залишається на волоссі. В основі аромату двофазного засобу – нотки зелені, квітів, шлейф – деревний.

Продукт можна використовувати щодня. Перед нанесенням його слід добре струсити, щоб дві фази засобу змішалися і рівномірно розподілилися по волоссю. Розпорошіть невелику кількість кондиціонера на злегка вологе волосся і не змивайте. Після нанесення можна робити укладку і користуватися феном.

Філер-маска інтенсивної дії Previa Natural Haircare WHITE TRUFFLE

Після нанесення на вологе волосся органічний фітокомплекс, отриманий з білого трюфеля, гідролізовані колаген і кератин у комплексі з екстрактом женьшеню проникають глибоко в структуру волосся, живлячи і відновлюючи його. Засіб має виражений філер-ефект – заповнює травмовані місця волосся, активізує його ріст, живлення, робить його більш гладким і слухняним. Маска тонізує волосся, доглядає за шкірою голови, завдяки чому має помітний антиейдж-ефект. Засіб з характерним для цієї лінійки ароматом свіжої зелені, квітів, вираженими деревними нотками.

Маску слід наносити на вологе, трохи підсушене рушником волосся після використання шампуню. Стандартна тривалість процедури – до 5 хвилин. Якщо волосся сильно пошкоджене, можна тримати довше. Щоб краще розподілити засіб по волоссю, зручно використовувати гребінець з широкими зубцями. Після закінчення процедури залишки маски слід змити проточною водою.

Філер-кондиціонер Previa Natural Haircare WHITE TRUFFLE

Кондиціонувальний філер-догляд стимулює регенерацію протеїнів у структурі волосся, збільшує еластичність. Діючи з поверхні, зволожує волосся, надає йому блиск і м'якість. Має противіковий ефект.

Завдяки екстракту органічного женьшеню у складі, кондиціонер має стимулювальні властивості. Гідролізований колаген є ключовим протеїном з тонізуючими, зволожувальними і відновлювальними властивостями. А гідролізований кератин надає миттєву зміцнювальну та реструктурувальну дію. Зволожує волосся, збільшує щільність, об'єм, покращує розчісування.

Наноситься кондиціонер на вимите, висушене рушником волосся. Для кращого проникнення в структуру волосся розподіляється рівномірно за допомогою гребеня з широкими зубцями. Час впливу продукту 3-5 хвилин. Для дуже пошкодженого волосся рекомендується збільшити час витримки.

Органічна філер-сироватка Previa Natural Haircare WHITE TRUFFLE

Відновлювальна сироватка являє собою філер-серум, здатний проникати глибоко в структуру волосся і відновлювати його зсередини. Надає інтенсивну заповнювальну антиейдж-дію, активізує обмінні процеси, робить волосся здоровим, гладким, міцним, слухняним. Також діє як термозахист. Регулярне застосування сироватки зменшує кількість посічених кінчиків, робить волосся більш м’яким і приємнішим на дотик.

Засіб не потребує змивання. Його можна наносити на сухе або вологе волосся, після чого допускається робити укладку. Ефективність сироватки підвищується, якщо застосовувати її в комплексі з іншими засобами лінійки – шампунем, маскою, кондиціонером. Аромат такий же, як у інших засобів лінійки – суміш ароматів зелені, квітів і деревних нот.

Косметика Previa Natural Haircare:

абсолютно безпечна для людського організму. Це особливо важливо в періоди, коли захисні сили організму починають вичерпуватися;

виконує свої функції за рахунок дії натуральних інгредієнтів. Природні речовини і екстракти дбайливо доглядають за шкірою, волоссям, очищаючи, відновлюючи і живлячи їх;

не викликає дискомфорту і алергії. Ніяких печіння, свербіння, висипань, підвищення чутливості;

містить біосертифіковані ефірні олії, оброблені натуральні рослинні екстракти. Корисні властивості кожного рослинного компонента максимально збережені, а їхня комбінація посилює корисні дії один одного;

не викликає звикання. Обравши засоби догляду від марки Previa, вам не доведеться піклуватися про те, щоб чергувати їх з іншими. Волосся і шкіра не піддаються впливу чужорідних елементів, тому їхні природні функції не порушуються, а загальний стан поліпшується і залишається стабільним;

упаковані в екологічно чисту тару. В основі матеріалів, з яких виготовляється упаковка лінійки продукту, – цукрова тростина;

не тестується на тваринах. Користуючись косметикою Previa Natural Haircare, ви залишаєтеся в гармонії з природою, отримуючи від неї краще

має ексклюзивні аромати. Унікальні вишукані аромати роблять користування кожним із засобів, що входять до лінійки, хвилюючим і приємним, перетворюючи процедури по догляду за волоссям на справжнє задоволення.

Previa Natural Haircare – це лінійка еко-косметики, що реально працює, і яка доступна клієнтам нашого інтернет-магазину по всій Україні. Самостійно ознайомитися з перевагами кожного засобу можна в магазинах Solo в Києві, Кривому Розі, Дніпрі, Запоріжжі, Кам'янському, Кропивницькому та Павлограді. В інші регіони країни замовлення оперативно доставлять транспортні компанії. Ми пропонуємо найвигіднішу в Україні ціну, гарантуємо оригінальність і якість продукції.

Обирайте систему оновлення волосся Previa Natural Haircare – та отримуйте задоволення від результату вже після декількох застосувань. Телефонуйте!

Товари зі статті

Рекомендуемые
WHITE TRUFFLE Філер-шампунь
68 грн.
  • 1000мл
  • 10мл
  • 250мл
68 грн.
  • 10мл
  • 150мл
  • 60мл
974 грн.
  • 50 мл
698 грн.
  • 1000мл
  • 250мл
449 грн.
  • 100мл
  • 200мл

Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.
L'Alga - сила океану для краси вашого волосся
L'Alga - це інноваційна лінія професійної косметики для відновлення та догляду за волоссям і шкірою голови. Цей революційний продукт може стерти жорсткі хімічні обробки, щоденне використання приладів для гарячго укладання, сухість, вплив сонця, забруднення навколишнього середовища і / або гормональні зміни.