ПРЕСТАЙЛІНГ, СТАЙЛІНГ, ФІНІШИНГ

                   

Слово «стайлінг» прийшло до нас з англійської мови і означає процес створення зачіски. Певною мірою, можна сказати, що стайлінг – це укладання волосся. Але якщо бути точним, різниця між цими двома поняттями все ж існує. Зробити укладку волосся можна просто за допомогою фена або вирівнювача, а ось СТАЙЛІНГ означає використання спеціальних засобів, таких як пінки, гелі, пасти, воски для волосся та багато ін. Гарні засоби для пре-стайлінгу і стайлінгу полегшують укладання, захищають волосся від високих температур і механічних пошкоджень при використанні фена, вирівнювачів, щипців, і від негативного впливу УФ-променів. 

Не менш важливо, що стайлінг і престайлінг також можуть діяти як засіби догляду, що оздоровлюють і відновлюють волосся. Як правило, така продукція містить компоненти з догляду - масла, протеїни, провітаміни. До складу також можуть входити спеціальні інгредієнти, які захищають від шкідливого впливу навколишнього середовища, відштовхують від волосся бруд і вологу, дозволяючи йому залишатися чистим довше.  

ЩО МИ РЕКОМЕНДУЄМО:

Для об'ємної зачіски можна порекомендувати використовувати продукцію, яка спеціально для цього розроблена, наприклад, спеціальні муси для укладання волосся, що додають ДОДАТКОВИЙ ОБ'ЄМ. Візьміть невелику кількість мусу (з тенісний м'ячик) на плоску щітку або гребінець. Потім розподіліть засіб по всій довжині волосся, приділяючи особливу увагу прикореневій зоні. Потім за допомогою фена і круглої щітки натягайте пасма від кінців до коренів. Цей прийом допомагає досягти ефекту додаткового об'єму

ЩО МИ РЕКОМЕНДУЄМО:

Що ж таке ПРЕСТАЙЛІНГ? Для тих, хто ще не знає, престайлінг потрібен для того, щоб підготувати волосся до стайлінгу. Це, свого роду, фундамент для стайлінгу. Це додатковий догляд для здорового вигляду волосся і додатковий захист від високих температур і механічних пошкоджень під час використання аксесуарів для стайлінгу. 

Якщо у вас, наприклад, тонке й ослаблене волосся, тоді непогано буде скористатися засобом, який допоможе надати волоссю додатковий об'єм і текстуру. Якщо ж у Вас від природи кучеряве волосся, тоді Вам знадобиться продукт, щоб його трошки приборкати і розгладити перед стайлінгом. Тобто засоби для престайлінгу наносяться на волосся безпосередньо перед самим стайлінгом (часто з використанням фена). Вони суттєво спрощують і полегшують процес стайлінгу, забезпечуючи кращий контроль, і допомагають створювати будь-які стилі за Вашим бажанням. 

ЩО МИ РЕКОМЕНДУЄМО:

ФІНІШИНГ. Це слово говорить само за себе: завершення процесу укладки, фіксація вашої зачіски. Фініш-продукти – це засоби, які застосовуються вже на сухе волосся і допомагають закріпити/зафіксувати зачіску. Традиційно це лак або спрей для волосся. Блиск-спреї і деякі серуми також є прикладами фініш-продуктів. Варто пам'ятати, що використання «правильних» фініш-продуктів забезпечує не тільки надійну фіксацію, але й гарний зовнішній вигляд Вашої зачіски. Зазвичай спреї для фінішинга розпилюють з відстані 20-30 см. Для тих, хто хоче отримати максимальний об'єм можна порадити розпорошувати продукти для фіксації ближче до коріння волосся, уникаючи попадання на шкіру голови.

ЩО МИ РЕКОМЕНДУЄМО:

Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.