Праймер для обличчя. Навіщо він потрібен?


primer.jpgУ кожної з нас свої секрети, як виглядати на всі 100! Та й макіяж – справа тонка і дуже індивідуальна. Чи нам, жінкам, не знати? Комусь достатньо лише злегка нафарбувати губи й очі, а хтось не вийде з дому, не перетворивши своє обличчя на витвір мистецтва. Але є у нас й інші, більш практичні очікування від мейкапу: коли нам потрібно, щоб він залишався свіжим протягом усього дня або коли ми просто хочемо приховати якісь недоліки нашої шкіри. У цих випадках одного тонального крему буде недостатньо. Крім того, Ви напевно помічали: якщо весь день ходити з тональним кремом на обличчі, він починає поступово ніби «провалюватися» в пори та дрібні зморшки, тим самим підкреслюючи їх і роблячи більш помітними. Для того щоб підвищити стійкість макіяжу і зробити його бездоганним, нам знадобиться такий продукт як праймер. 

З'явився праймер на початку нашого століття й відтоді став незамінним засобом в арсеналі професійних візажистів. І вже чимало жінок по всьому світу включили цей продукт до свого б'юті-ритуалу. Проте, багато хто й досі не знає, що таке праймер і для чого він потрібен.

Праймер, основа під макіяжПраймер – це продукт, розроблений для створення ідеальної бази (основи) під макіяж, і наноситься він перед тональним кремом або пудрою. Праймери гарантують ідеальне нанесення тонального засобу, заповнюючи пори і дрібні зморшки, маскуючи недоліки і роблячи поверхню шкіри більш рівною та гладкою. Завдяки праймеру Ваш макіяж буде виглядати свіжим протягом тривалого часу.
Якщо Ви живете або часто відвідуєте місця з жарким і вологим або холодним і сухим кліматом, тоді Вам знадобиться праймер, щоб зробити свій макіяж стійкішим.
Використання праймера значно полегшує подальше нанесення інших засобів макіяжу і дозволяє скоротити їхній розхід. Крім того, праймери створюють захист для нашої шкіри, перешкоджаючи глибокому проникненню компонентів декоративної косметики в пори.
Багато праймерів зараз містять SPF-фільтри, допомагаючи захистити шкіру від дії сонячних променів і запобігаючи передчасному старінню.

Види праймера за призначенням

Зволожувальні– забезпечують додаткове зволоження для сухої або шорсткої шкіри.
Матуючі – ідеальні для жирної шкіри, надають їй матовий вигляд і скорочують видимі пори, контролюють вироблення себуму та мінімізують жирний блиск. 
Для сяйва – надають яскравість і сяйво, особливо ідеальні для тьмяної шкіри.

Коригувальні – допомагають відкоригувати колір обличчя. Бувають: прозорі/нейтральні – підходять для будь-якого типу шкіри, допомагають згладити нерівності і створюють ідеальну поверхню для нанесення макіяжу; зелені/м'ятні – використовуються, щоб приховати почервоніння, висипання або капілярну сіточку, і наносяться точково; фіолетові/бузкові – призначені для нейтралізації землистих або жовтуватих відтінків шкіри; жовті – маскують синяву, ідеальні для темних кіл під очима; рожеві – маскують сліди втоми, надають шкірі свіжість і сяйво. 
Праймер може мати кремоподібну, гелеву, пудрову або рідку текстуру. Крім праймерів для обличчя існують також бази під помаду, під тіні для повік і навіть під туш.

MAIKE' ПРАЙМЕР З КОРИГУЮЧИМ ЕФЕКТОМMAIKE' ПРАЙМЕР З КОРИГУЮЧИМ ЕФЕКТОМ
INSTANT CORRECTION
Продукт, основна функція якого – підготувати шкіру обличчя до нанесення макіяжу. Робить поверхню шкіри більш рівною і гладкою та допомагає скорегувати тон. Його невідчутна текстура створює «ефект другої шкіри» і є оптимальною базою для всіх видів тональних засобів. Мікросфери гіалуронової кислоти надають розгладжувальний і ліфтинг-ефект. Летючі силікони забезпечують легке нанесення продукту.
ПРОЗОРИЙ: адаптується до будь-якого типу шкіри і зменшує дисхромію.
ЗЕЛЕНИЙ: призначений для нейтралізації червоних тонів. Допомагає приховати почервоніння, висипання.
ФІОЛЕТОВИЙ: використовується для нейтралізації жовтих відтінків шкіри, а також темних плям на бронзових тонах шкіри. Сонцезахисні фільтри захищають обличчя від UVA/UVB-променів.
ОСОБЛИВОСТІ ТА ЕФЕКТИ:
Коригує і вирівнює > містить гіалуронову кислоту
ПРОФЕСІЙНА РЕКОМЕНДАЦІЯ:
Нанесіть невелику кількість праймера перед тональним кремом, щоб створити однорідну та ідеальну базу. Або ж використовуйте як самостійний продукт для нейтралізації дисхромії і вирівнювання поверхні шкіри.
- Без парабенів
- SPF15
- Дерматологічно тестовано  

MAIKE' ПРАЙМЕР З ЕФЕКТОМ СЯЙВАMAIKE' ПРАЙМЕР З ЕФЕКТОМ СЯЙВА
INSTANT GLOW
Основа під макіяж, яка надає ефект сяйва та ідеально вирівнює поверхню шкіри. Рідка, легка і розгладжувальна текстура підвищує стійкість макіяжу. Праймер, який можна використовувати по-різному: як самостійний продукт для сяючого результату, як ілюмінуючу основу перед нанесенням тональних кремів або для виділення тільки деяких областей обличчя (дуг брів, скул).
Універсальний відтінок, який підходить для всіх типів шкіри. Абсолютна яскравість, м'якість і комфорт.
Містить "ущільнюючу" речовину: надає дію, що запобігає появі зморшок, і покращує тургор. Мікросфери морського колагену: проникають в невеликі зморшки і захоплюють воду з поверхні шкіри, збільшуючись в об'ємі, і в результаті надають миттєвий заповнювальний ефект. До складу праймера також входить спеціальна активна речовина, яка відновлює оптимальний рівень гіалуронової кислоти, стимулює її синтез і оновлення: зволожує як на глибоких шарах, так і на поверхні, робить шкіру більш еластичною і міцною, заповнює, розгладжує і скорочує зморшки.
ОСОБЛИВОСТІ ТА ЕФЕКТИ:
Ілюмінує > покращує зовнішній вигляд > для будь-якого тонального засобу
ПРОФЕСІЙНА РЕКОМЕНДАЦІЯ:
Наносьте праймер на окремі ділянки для додання природного ефекту сяйва – до, після або спільно з тональним кремом.
- Без парабенів
- Дерматологічно тестовано  

Як наносити праймер

Насамперед, вибирайте праймер, який буде підходити Вашому типу шкіри, а також дуже важливо, щоб він йшов до Вашого тонального крему.
Рекомендації щодо застосування праймера:
1. Праймер завжди потрібно наносити на попередньо очищену і зволожену шкіру. Обов'язково дочекайтеся, поки зволожувальний засіб (напр., крем) вбереться, залишки приберіть за допомогою серветки.
2. Розподіляйте праймер у напрямку від центру обличчя до його країв. З нанесенням відмінно впораються кінчики пальців або ж спеціальний пензель для консилера.
3. Не використовуйте занадто багато продукту. В даному випадку, принцип «чим більше, тим краще» – не працює.
4. Дайте праймеру повністю висохнути, перш ніж приступати до нанесення тонального крему або інших засобів макіяжу.

На завершення варто додати, що праймер можна використовувати не тільки як основу під тональний крем, але і як самостійний продукт – для більш природного макіяжу. 

Якщо вже мова зайшла про праймери, то Вас також може зацікавити праймер під туш для об'єму бренду RevitaLash (США):

Revitalash Volumizing Primer ОСНОВА ПІД ТУШ ДЛЯ ОБ' ЄМУRevitalash Volumizing Primer ОСНОВА ПІД ТУШ ДЛЯ ОБ' ЄМУ
Volumizing Primer by RevitaLash миттєво зробить Ваші вії більш густими та дошими, зміцнить їх і ідеально підготує до нанесення туші. Дарує віям чудову красу, а Вашому погляду чарівну глибину і виразність.
Основа (праймер) під туш робить вії слухняними та ідеально розгладжує будь-які нерівності вій, щоб зробити нанесення туші максимально ефективним і простим
Повністю покриває вії і збільшує їх об'єм і довжину, запобігає злипанню вій і розмазуванню туші.
Має унікальний глибокий синій відтінок, що надає очам особливу яскравість, підсилює колір туші.
Забезпечує глибоке зволоження та живлення вій, зміцнює і додає їм особливу м'якість і блиск.
СКЛАД:
Пептиди: зміцнюють, живлять і покращують зовнішній вигляд вій
Пантенол: зволожує і надає силу та сяйво
Полімери й натуральні рослинні екстракти: відновлюють вії, збільшують природну довжину і густоту
Мінеральний відтінок: робить колір туші глибшим і гарнішим 
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть основу під туш Revitalash Volumizing Primer на чисті вії. Ретельно покрийте вії від коренів до кінчиків за допомогою щіточки, підкручувальними рухами. Нанести туш для вій. Для досягнення максимального ефекту рекомендується використовувати туш Revitalash Volumizing Mascara

Нанесення макіяжу декоративною косметикою італійського бренду MAIKE'


  - Декоративна косметика MAIKE' для очей
  - Декоративна косметика MAIKE' для губ 
 Декоративна косметика MAIKE' для обличчя



Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.