Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся

Переваги косметики для волосся з органічною аргановою олією

Арганова олія – ідеальний засіб для відновлення, живлення і підтримання здоров'я волосся.


У ній містяться:

  • велика кількість вітаміну Е, який є антиоксидантом і відповідає за формування клітинних мембран, білків, а також за кисневий обмін між клітинами і кров'ю. Він допомагає організму боротися з вільними радикалами, що прискорюють старіння, перешкоджає занадто інтенсивному протіканню окислювальних процесів;

  • ненасичені жирні кислоти. Їхня кількість сягає 80% від загального об’єму засобу. Основні – олеїнова, пальмова, лінолева. Арганова олія – рослинне джерело жирів Омега 3, 6, 9, які сприяють поліпшенню стану шкіри і волосся, загоєнню дрібних ранок, тріщинок, зняттю запалень, активізації зволоження шкіри, усуненню сухості і ознак старіння. Тригліцериди, які в них містяться, допомагають відновити ліпідний обмін, завдяки чому стабілізується вироблення шкірного сала;

  • альфа-спінастерол, шоттенол. Ці речовини активізують регенерацію клітин, тому регулярне застосування засобів з аргановою олією прискорює ріст волосся, дозволяє позбутися від лупи, поліпшити стан шкіри голови.

Лінійка Nook Wonderful

До складу лінійки Nook Wonderful входять 4 засоби:


Окрім арганової олії, засоби лінійки збагачені екстрактом насіння чіа та комплексом рослинних протеїнів. Це посилює живильні, регенерувальні та захисні властивості арганової олії.

Екстракт насіння чіа містить Омега-жирні кислоти (до 63% в олії), флавоноїди, фітостероли, кавову кислоту, серію поліфенольних антиоксидантів, зокрема кверцитин і кемпфероли, вітамін Е і його похідні, а також ряд ароматичних сполук. Його дія схожа з дією гіалуронової кислоти і арганової олії одночасно. Він відновлює захисний бар'єр шкіри, структуру волосся, зволожує шкіру і волосся за рахунок зв'язування води всередині їхніх структур і блокування її надмірного випаровування з верхніх шарів епідермісу. Екстракт чіа також допомагає зняти запалення, розгладжує шкіру і волосся, омолоджує їх та пом'якшує.

Зверніть увагу, що протеїновий бустер-догляд не застосовується самостійно. Його слід використовувати тільки з живильною маскою. Взаємне посилення властивостей цих продуктів дає можливість швидко відновлювати навіть екстремально пошкоджене волосся.

Унікальний комплекс рослинних протеїнів, розроблений спеціально для лінійки Nook Wonderful, допомагає поліпшити структуру довгих білкових волокон, які є частиною волосся, повернути йому пружність, здоровий блиск і життєву силу. Рослинні протеїни проникають глибоко в стрижень волосини і усувають дефекти її структури, в результаті чого волосся набуває додаткового об’єму, стає приємним на дотик, менше заплутується.

Nook Wonderful Реконструювальний шампунь


Активні реконструювальні здатності шампуню лінійки Nook Wonderful пояснюються багатим вмістом у ньому рослинних протеїнів, які активізують процеси регенерації волосся. Шампунь ніжно доглядає за всіма типами волосся, в тому числі за екстремально пошкодженим, ослабленим, тонким, пористим. рН шампуню – від 5,0 до 5,5.

Комплекс арганової олії та екстракту насіння чіа допомагає доглядати не тільки за волоссям, покращуючи його структуру глибоко до самої серцевини, але й за шкірою голови. Системне застосування шампуню в комплексі з іншими засобами лінійки допомагає нормалізувати стан шкіри голови, усунути лупу, лущення, помітно поліпшити стан волосся. Результати стають помітними вже після 2-3 застосувань засобу. Для покращення показників шампунь слід використовувати з іншими засобами лінійки.

Nook Wonderful Екстраживильна маска


Ця маска містить максимальний комплекс амінокислот, фітопротеїнів і поживних речовин, який швидко повертає здоров'я і життєву силу навіть дуже сильно пошкодженому волоссю. Для поліпшення результатів її слід використовувати в комплексі з іншими засобами лінійки. Маска призначена для живлення, зволоження волосся, надання йому еластичності і життєвих сил. Компоненти арганової олії і екстракту насіння чіа проникають глибоко в структуру волосся, усувають пошкодження, живлять і стабілізують його стан. рН засобу – від 4,3 до 4,7.

Маска не обтяжує волосся, має приємний аромат. Після нанесення на вологе волосся її слід залишити на 5-15 хвилин. Посилити дію живильних, зволожувальних і регенерувальних речовин маски допомагає протеїновий бустер, що входить до цієї лінійки засобів. Перед застосуванням бустер і маску слід змішати в пропорції 1:5, потім нанести на волосся. Через чверть години суміш потрібно змити, а волосся – прочесати.

Nook Wonderful Ревіталізуючий мус-кондиціонер


Окрім шампуню, маски і протеїнового бустера до лінійки входить спеціальний незмивний мус-кондиціонер. Його основні завдання – відновлення структури і ревіталізація ослабленого волосся, що має численні пошкодження. Ефект поліпшення структури волосся помітний вже після першого застосування засобу. Волосся стає більш щільним, блискучим, шовковистим, краще розчісується і легше укладається.

До складу мусу входять екстраживильні речовини природного походження і комплекс рослинних протеїнів. Цінні амінокислоти рослинного походження в комплексі з фітопротеїнами надають відновлювальну і захисну дію, зволожують волосся, роблять його блискучим. Силікони, парабени та інші шкідливі для волосся хімічні речовини виключені. рН – між 6,5 і 7,5.

Застосовуйте крем-мус як захист при регулярних термічних і механічних пошкодженнях волосся. Щоб видавити достатню для разового застосування кількість продукту, зробіть 1-3 натискання на кришку. Найкраще наносити його на вологе волосся. Для рівномірного розподілу засобу прочешіть волосся, потім можна робити укладку або обійтися без неї. Мус має витончений аромат квітів з нотками середземноморських фруктів, східними, амбровими і деревними запахами в якості базових.

Nook Wonderful Протеїновий бустер-догляд


Бустер-догляд з підвищеним вмістом протеїнів призначений для активізації відновлення структури сильно пошкодженого волосся. Його слід використовувати спільно з маскою в салонних умовах або вдома. До складу засобу входить велика кількість рослинних протеїнів, амінокислот, а також багатий комплекс рослинних пептидів. рН засобу – від 3,8 до 4,2.

Перед застосуванням змішайте бустер з маскою з цієї лінійки в співвідношенні 1:5, нанесіть на вологе волосся і залиште на чверть години. Після цього змийте водою залишки засобу і перейдіть до укладання.

5 причин придбати засоби лінійки Nook Wonderful в інтернет-магазині SOLO

  1. Поставляємо тільки оригінальні якісні італійські засоби за найкращою ціною в Україні.
  2. Завжди на зв'язку. Консультанти готові допомогти визначитися з вибором і надати максимум інформації про кожен засіб через соцмережі 7 днів на тиждень. Телефонну консультацію можна отримати з 10:00 до 18:00.
  3. Онлайн та офлайн. Наші магазини працюють у Києві, Кривому Розі, Дніпрі, Запоріжжі, Кам'янському, Кропивницькому, Павлограді. Тут можна забрати замовлення, зроблені через Інтернет, або вибрати підходящу косметику для волосся разом з консультантом.
  4. Швидка відправка. Більшість замовлень відправляється в день підтвердження. В середньому доставка займає від 1 дня.
  5. Вигідні пропозиції. Замовлення дорожче 500 грн відправляються безкоштовно. Заощадити і отримати подарунки можна завдяки спеціальним акціям і пропозиціям.

Замовляючи засоби по догляду за волоссям лінійки Nook Wonderful в нашому інтернет-магазині, ви отримуєте якісну оригінальну продукцію без переплат і комісій. Ваше волосся буде здоровим і блискучим без зайвих зусиль. Обирайте і замовляйте!

Товари зі статті

24 грн.
  • 1000мл
  • 10мл
  • 250мл
1 949 грн.
  • 200мл
748 грн.
  • 150мл
24 грн.
  • 1000мл
  • 10мл
  • 250мл

Інші записи блогу:

Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.
L'Alga - сила океану для краси вашого волосся
L'Alga - це інноваційна лінія професійної косметики для відновлення та догляду за волоссям і шкірою голови. Цей революційний продукт може стерти жорсткі хімічні обробки, щоденне використання приладів для гарячго укладання, сухість, вплив сонця, забруднення навколишнього середовища і / або гормональні зміни.