НАТУРАЛЬНИЙ ДОТИК ФІТОКОСМЕТИКИ VAGHEGGI

Красива, здорова і сяюча шкіра - мрія будь-якої жінки без виключення. Ми на багато що готові піти заради того, щоб продовжити свою молодість, чи не так? Але в цих вічних пошуках «рецепту краси» часто забуваємо про існування головного правила: здоровий спосіб життя, збалансоване харчування і ПРАВИЛЬНИЙ догляд.

Що означає «правильний догляд»?

  • Косметичні засоби необхідно підбирати в залежності від типу шкіри і з урахуванням її стану на даний момент.
  • Важливо враховувати такий фактор як сезонність: догляд за шкірою відрізняється в різні пори року і має свої особливості.
  • Якщо Ви бажаєте домогтися дійсно відчутного і видимого результату, доглядайте за своєю шкірою регулярно і комплексно.

І, зрозуміло, ключовий момент: що ми наносимо на нашу шкіру? Наскільки це ефективно і безпечно? Сьогодні багато виробників косметики спекулюють на тему «ідеального догляду», пропонуючи на вибір незліченну кількість різних косметичних засобів. Але на ділі результати не завжди виправдовують наші очікування. Ось чому так важливо знайти «свою» продукцію: засоби, які будуть ідеально підходити нашій шкірі, і виробника, якому можна не боятися довіряти.

Один з таких - це італійський бренд VAGHEGGI («ВАГЕДЖИ»), який виробляє унікальну в своєму роді фітокосметику по догляду за обличчям і тілом. Це бренд з більш ніж 40-річною історією, продукція якого заслужила довіру мільйонів клієнтів і продається в 60 країнах світу.
Компанія однією з перших в Італії зуміла об'єднати знання і досвід традиційного виробництва натуральної косметики з технологіями нового покоління. Всі дослідження і розробки проводяться в ультрасучасних лабораторіях під суворим дерматологічних контролем. Кожен елемент дуже ретельно вивчається, перш ніж стати частиною певного косметичного продукту.

У VAGHEGGI закохуєшся вже з першого погляду - і це буквально. Кожна лінія по догляду представлена ​​в своїй ексклюзивній упаковці: дуже вишуканою, стриманою, створеною з неймовірним почуттям стилю і краси. Відразу ж виникає бажання відкрити і спробувати: а що ж далі? А далі - ще більше плюсів.

Що робить фітокосметику VAGHEGGI такої унікальною?

Сама концепція бренду заснована на "унікальності" продуктів: ретельний відбір сировини і його географічне походження, концентрація активних інгредієнтів і навіть сезонності і методи збору врожаю. Ви тільки задумайтеся: есенціальне масло лаванди екстрагують виключно з лаванди, яку вирощують у Верхньому Провансі і збирають строго в липні. І це лише один приклад.

Про що це говорить?

1. Те, в який період було зібрано сировину, безпосередньо впливає на органолептичні властивості кінцевого продукту (зовнішній вигляд, колір, запах і т.і.), іншими словами, визначає його якість. Від цього також залежить, якою буде відповідна реакція органів почуття людини на властивості певного косметичного засобу. 

2. Така пильна увага до процесу відбору і обробки сировини дозволяє визначити, які активні інгредієнти будуть максимально ефективні для того чи іншого типу шкіри. Це, в свою чергу, забезпечить абсолютний комфорт і приємні відчуття при використанні косметики. 

Резюмуючи, можна відзначити, що цей ретельно контрольований процес досліджень, відбору та обробки сировини свідчить про те, що компанія VAGHEGGI виробляє унікальну "цілеспрямовану" косметику для конкретних цілей і потреб. Крім того, активні інгредієнти в кожному продукті скомбіновані таким чином, щоб гарантувати його максимальну ефективність. Це взаємодія заснована на законі синергії (коли дія одних компонентів посилює дію інших).

Серед інших переваг бренду:

Вся продукція VAGHEGGI на 100% ЗРОБЛЕНА В ІТАЛІЇ і упакована в екологічно чисті баночки і картонні коробочки, які не виділяють фталати.
• Пройшла тест на вміст нікелю і мікробіологічне тестування.
• Не містить спирт, парабени і парафіни.
• Не тестувалася на тваринах.
Іншими словами, VAGHEGGI - це вибір чудової якості, який відхиляє стандартні методи виробництва.

Перейди до розділу VAGHEGGI


Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.