Комплексний догляд за волоссям KayPro Argan Oil

Чому догляд за волоссям повинен бути комплексним?

Багато хто припускається поширеної помилки: використовує для догляду за волоссям засоби з різних лінійок або навіть від різних брендів. Такий підхід не завдасть істотної шкоди зачісці, але й не допоможе впоратися з проблемами.

А все тому, що розрізнені засоби діють самі по собі, а не в комплексі. Більш того, нерідко трапляється, коли активні інгредієнти шампуню нейтралізують дію кондиціонера або маски. Виходить, що ефективність кожного окремого косметичного продукту знижується.

Одного шампуню недостатньо, щоб подолати сухість і тьмяність волосся, а ось п'ять засобів з цінною олією Аргани від італійської компанії KAYPRO зможуть «оживити» навіть найбільш пошкоджені пасма.

KAYPRO Argan Oil SpecialCare

Італійська компанія KayPro спеціалізується на виробництві високоякісної косметики для волосся, яка користується популярністю не тільки в Європі, але й в Україні. Черговим успіхом бренду стала лінійка KAYPRO Argan Oil SpecialCare, призначена для інтенсивного і глибокого живлення локонів по всій довжині.

Основним діючим компонентом даної серії є Арганова олія, яку видобувають з плодів дерева арганія. Склад олії говорить сам за себе:

  • токоферол (сприяє природному синтезу колагену і еластину);
  • вітаміни F, А, Д, С (живлять шкіру голови і забезпечують здоров'я цибулин волосся);
  • жирні кислоти Омега-6 (створюють захист від шкідливого УФ-випромінювання);
  • тригліцериди (надають волоссю м'якість).

Комплекс складається з п'яти продуктів, які слід використовувати разом для досягнення найкращого ефекту. Результат застосування KAYPRO Argan Oil SpecialCare не змусить чекати – волосся стає м'яким і шовковистим, набуває здоровий блиск і еластичність вже після 2-3 застосувань.

Давайте уважніше розглянемо всі засоби, що входять до лінійки KAYPRO Argan Oil SpecialCare, і проаналізуємо переваги комплексного догляду за волоссям.

KAYPRO Argan Oil SpecialCare Шампунь з олією Аргани

KAYPRO Argan Oil SpecialCare Шампунь з олією Аргани

Делікатне очищення шкіри голови і волосся - найважливіший етап догляду, що забезпечує локонам дихання. Шампунь KAYPRO Argan Oil SpecialCare справляється з поставленим завданням на відмінно. М'яка формула засобу не пошкоджує сухі та неживі пасма. Шампунь не тільки видаляє забруднення, а й відновлює структуру волосся, живить його.

Інші, не менш корисні властивості засобу:

  • антиоксидантний захист;
  • усунення статичної електрики;
  • запобігання появи посічених кінчиків.

Волосся, яке постраждало від фарбування, хімічної завивки або термоукладки, захищене від негативного впливу навколишнього середовища завдяки Аргановій олії, що входить до складу шампуню.

Застосування засобу нічим не відрізняється від використання стандартного шампуню: нанесіть його на вологе волосся, гарненько спіньте масажними рухами і ретельно змийте.

KAYPRO Argan Oil SpecialCare Маска живильна з Аргановою олією

KAYPRO Argan Oil SpecialCare Маска живильна з Аргановою олією

Після того як волосся очищене, слід подбати про глибоке живлення. В цьому допоможе маска KAYPRO Argan Oil SpecialCare. За 5 хвилин засіб здатний наситити локони живлющою вологою і вітамінами без обтяження.

Основні ефекти від використання маски:

  • легке розчісування;
  • живий блиск;
  • здоровий зовнішній вигляд волосся.

Маска наноситься відразу після використання шампуню на волосся, трохи підсушене рушником. Рівномірно розподіліть засіб гребінцем по всій довжині. Після закінчення 3-5 хвилин косметику змивають теплою водою. Частота використання залежить від ступеня пошкодження волосся.

KAYPRO Argan Oil SpecialCare Догляд TOTAL ONE

KAYPRO Argan Oil SpecialCare Догляд TOTAL ONE

Кондиціонер для волосся у формі спрея - це зручно, практично і сучасно. Засіб від компанії KayPro виконує відразу десять функцій:

  1. живлення і зволоження;
  2. розплутування;
  3. боротьба з посіченими кінчиками;
  4. збільшення об'єму;
  5. боротьба зі старінням клітин;
  6. видалення статичної електрики;
  7. захист від негативного впливу УФ-променів і термозахист;
  8. захист кольору;
  9. надання м'якості;
  10. посилення блиску.

Крім олії Аргани, формула засобу включає протеїни шовку і гліцерин, що підсилює його дію. Ефект від застосування помітний відразу ж, адже засіб не потрібно змивати. Флакон з дозатором дозволяє розпорошити кондиціонер невагомою хмаркою.

Оскільки кондиціонер має властивості термозахисту, після нанесення можна сміливо робити укладку.

KAYPRO Argan Oil SpecialCare Рідкі кристали з Аргановою олією

KAYPRO Argan Oil SpecialCare Рідкі кристали з Аргановою олією

Даний засіб лінійки KAYPRO Argan Oil SpecialCare створено для термінової реанімації сухого, тьмяного і пошкодженого волосся. Лляна і Арганова олії, а також протеїни шовку роблять волосся сяючим, додають здорового блиску і м'якості.

Рідкі кристали легко і швидко проникають в структуру волосся і насичують локони активними мікроелементами. Кілька крапель засобу наносять на вологе або сухе волосся, не змивають. Рідкі кристали з Аргановою олією можна використовувати перед укладанням - вони захистять волосся від пошкоджень, які викликають плойки або вирівнювачі.

Засіб можна додавати до фарби, при змішуванні з окислювачем.

KAYPRO Argan Oil SpecialCare Спрей з Аргановою олією

KAYPRO Argan Oil SpecialCare Спрей з Аргановою олією

Фінальний акорд комплексного догляду за волоссям - це спрей з олією Аргани. Засіб бореться з сухістю волосся, реструктурує і зміцнює його. Неслухняне і витке волосся стає більш дисциплінованим.

Живлення відбувається без обтяження, волосся не електризується і не виглядає жирним. Нанести засіб можна в будь-який зручний момент: після миття голови або на сухе волосся безпосередньо перед укладанням.

Комплекс KAYPRO Argan Oil SpecialCare створений таким чином, що концентрація корисних компонентів досягає максимуму, якщо ви послідовно виконуєте всі 5 кроків. Речовини взаємодіють одна з одною, підсилюючи ефект від застосування косметики і подовжуючи термін її дії.

Відео інструкція по комплексному догляду за волоссям KayPro Argan Oil


Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.