ЕКСКЛЮЗИВНІ АРОМАТИ ВІД PREVIA NATURAL HAIRCARE

Чи чули Ви коли-небудь про органічну косметику для волосся з вишуканими ароматами есенціальних олій? Ароматами, які здатні підняти настрій і подарувати відчуття прекрасного на цілий день? Ми з радістю розповімо Вам про італійський бренд PREVIA natural haircare. Це бренд, який без перебільшення викликає захоплення через свою непідробну любов і турботу про природу та здоров'я людини. PREVIA natural haircare виробляє на 100% екологічно чисту і безпечну продукцію.

Варто лише взяти до рук будь-який засіб, щоб зрозуміти: перед тобою – щось особливе і неповторне, як справжній витвір мистецтва. В кожну лінійку додані приємні високоякісні аромати, які одного разу почувши, ти вже більше ніколи ні з чим не сплутаєш.

Що дуже важливо: запахи всіх засобів (шампунь, кондиціонер, або маска і т.д.) дуже делікатні та приємні, не містять алергени та позбавлені різкості.

Всі аромати PREVIA natural haircare народжувалися у співпраці з кращими виробниками парфумерії. Їх створювали з любов'ю для того, щоб вони змогли викликати наші найяскравіші емоції та перетворити кожну процедуру догляду за волоссям і шкірою голови в унікальний і незабутній досвід. Своє натхнення бренд шукав у Провансі, в невеликому містечку під назвою Грасс, де навіть вулиці пахнуть парфумами. Тому що саме це містечко є законодавцем парфумерної моди і носить звання світової столиці ароматів.

Як же прийнято класифікувати аромати?

Аромати прийнято ділити на категорії (групи) в залежності від домінуючої нотки, яка їх характеризує.

Самі ж нотки поділяють на три класи, виходячи зі швидкості їхнього випаровування (летючості):

  1. Верхні нотки – ми відчуваємо їх миттєво. Вони швидко випаровуються, але це якраз ті нотки, які формують наше перше враження від аромату.
  2. Середні нотки – проявляються відразу ж, як тільки випаровуються верхні нотки. Вони зазвичай м'які та обволікаючі.
  3. Нижні нотки (базові) – відчуваються в останню чергу. Іноді їх можна відчути лише тільки через півгодини, але саме ці нотки відповідають за стійкість. Ви можете відчувати їх до 24-х годин з моменту нанесення того чи іншого засобу.

Кожна серія для догляду за волоссям від бренду PREVIA natural haircare має свою неповторну композицію ароматів. Це дивовижна гармонія деревних, цитрусових, квіткових, мохових і навіть морських ноток. 


Посилання за темою:
https://solo.ua/ua/catalog/previa_natural_haircare/



Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.