СОЛЬОВІ СПРЕЇ. ЩО МИ ПРО НИХ ЗНАЄМО?

Чому так багато людей полюбляє сольові спреї? Як правильно ними користуватися? І якому волоссю вони підходять? На ці та інші питання ми спробуємо зараз відповісти. Але давайте по порядку.

Почнемо з азів. Згадайте, якого ефекту надає морська вода нашому волоссю? Воно стає хвилястим, злегка скуйовдженим, більш щільним і дещо піднятим біля коренів. А якщо до того ж повіє приємний морський вітерець! Спокусливий вигляд вам забезпечений безсумнівно! Ось тільки, що робити, якщо можливості опинитися біля моря за помахом чарівної палички немає, а бажання отримати ефектну морську зачіску ще як є? Рішенням стане той самий сольовий спрей! Цей продукт забезпечує легку пластичну фіксацію і допомагає створити на волоссі «пляжний ефект», як ніби ви тільки що вийшли з моря. Волосся отримує привабливі хвилі, додаткову щільність і об’єм завдяки сольовому компоненту в складі спрея.

Як користуватися сольовим спреєм?

Плюс сольового спрея в тому, що він підходить практично для будь-якого типу волосся і будь-якої довжини, а також може наноситися як на вологе, так і на сухе волосся. З цього місця давайте докладніше.

Більш виразний ефект ви отримаєте, якщо будете наносити спрей на вологе волосся. Незалежно від того, пряме воно у вас або кучеряве. Прямому волоссю сольовий спрей додасть легку хвилясту текстуру, а якщо ж природа наділила вас кучерявим – тоді у вас є відмінна можливість посилити свої натуральні локони, надавши їм трохи скуйовдженого ефекту.

Способи застосування сольового спрея на вологому волоссі плюс-мінус схожі між собою, але десь можуть варіюватися. Ми поділимося з вами найбільш поширеним.

Сольовий спрей на вологе волосся:

Крок 1. Вимийте голову шампунем (не забувайте наносити кондиціонер) – бажано зволожувальної серії. Дайте волоссю підсохнути. 

Важливо: волосся має залишитися вологим, не мокрим.

Крок 2. Добре збовтайте спрей перед використанням!

Крок 3. Розпорошіть спрей і руками надайте волоссю бажану форму. Залиште волосся висихати природним шляхом або ж висушіть його феном: можна за допомогою дифузора, або просто стискаючи пасма руками. Це як забажаєте!

Сольовий спрей на сухе волосся:

Сольовий спрей можна наносити і на сухе волосся. Це дуже зручно, наприклад, коли ви поспішаєте, але при цьому хочете додати волоссю трохи щільності і створити легку пляжну хвилястість.

Переваги сольового спрея:

  • швидкий і простий спосіб отримати бажані пляжні локони;

  • не обтяжує і не склеює волосся, не залишає ефекту жирності;

  • можна використовувати як засіб для престайлінгу і як самостійний продукт для укладки;

  • волосся має природний вигляд після нанесення спрея і зберігає свою рухливість;

  • ідеальний засіб для тонкого ослабленого волосся: спрей подарує додатковий об’єм, щільність, допоможе створити текстуру і «оживити» пасма.

Тож не дивно, що сольові спреї користуються такою популярністю. Особливо в літню пору! Однак, вибираючи сольовий спрей, зверніть увагу на його склад. Переконайтеся, що в ньому містяться компоненти для догляду і натуральні олії, які будуть забезпечувати вашому волоссю захист, живлення та зволоження.

Будьте уважні: як відомо, солона вода підсушує волосся. Якісні сольові спреї не будуть підсушувати волосся так, як це робить концентрована морська вода, але якщо у вас ламке і пересушене волосся, тоді краще утриматися від використання такого продукту. Або ж робіть перерви, не забуваючи при цьому наносити на волосся захисні олії та сироватки.

Сольовий спрей звичайно не замінить нам відпочинок у моря, але цей засіб допоможе нам створити бездоганний пляжний образ, від якого неможливо буде відірвати очей!

Що ми рекомендуємо:

Сольовий текстуруючий спрей PREVIA NATURAL HAIRCARE

Сольовий спрей для текстури та об’єму pH Flower 

Безаерозольний спрей з ефектом мокрого волосся NOOK ARTISAN


Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.