Що нам відомо про олію Ніамплунг?

Олія Ніамплунг (або олія Таману) – досить рідкісна, але дуже цінна біологічна олія, яка має прекрасні зволожувальні, загоювальні, відновлювальні, антиоксидантні та регенеруючі властивості. Отримують олію методом холодного пресування з насіння плодів священного полінезійського дерева Таману. Ще стародавні племена використовували листя, плоди і навіть коріння цього дерева для лікування багатьох захворювань.

Цікаво, що в свіжозібраних плодах немає ні крапельки олії. Щоб вона сформувалася, насіння висушують на сонці. Цей процес займає в середньому близько 6-8 тижнів.

Висока ефективність олії Ніамплунг зумовлена ​​її складом. Вона багата ліпідами, в ній міститься величезна кількість насичених і ненасичених жирних кислот (олеїнова 34-45%, лінолева 24-35%, пальмітинова 12-20% та багато ін.), стероли, а також вітамін Е.


Чим корисна олія Ніамплунг для волосся і шкіри голови?

• Унікальність олії насамперед у її здатності прискорювати процес формування нових тканин, забезпечувати оновлення клітин на глибинному рівні. Завдяки цьому швидше відбувається загоєння мікротравм і мікротріщинок. 

• Це винятковий природний зволожувач – справжня знахідка для тьмяного, пошкодженого і сухого волосся. Запобігає зневодненню, надає волоссю шикарний блиск, м'якість і повертає йому здоровий зовнішній вигляд.

• Олія Ніамплунг забезпечує потужний захист волосся від агресивних факторів навколишнього середовища (впливів сонячних променів, вітру, коливань температури, зайвої вологості або сухості повітря, солоної або хлорованої води тощо).

• Сприяє олія і оздоровленню шкіри голови: усуває лупу, заспокоює, знімає свербіж і запальні процеси, а також нормалізує роботу сальних залоз.

• Ідеально підходить як для натурального, так і для фарбованого волосся, а також для чутливої ​​шкіри голови. Це неймовірно м'яка за своєю дією олія, настільки м'яка і неагресивна, що може використовуватися навіть у засобах догляду за немовлятами.

• Інтенсивно живить волосся, відновлює та зміцнює його структуру. Покращує циркуляцію крові та оновлення клітин, що сприяє росту волосся.

Олія Ніамплунг – дуже цінний біологічно активний інгредієнт, який сьогодні можна знайти в складі косметичних засобів різного призначення. Однак з огляду на те, що процес отримання олії вимагає чималих трудових і часових затрат (щоб отримати 1 кг олії, знадобиться переробити 20 кг плодів Таману!), ціна на неї досить висока. З цієї причини існує ризик натрапити на підробку. Намагайтеся обирати засоби, що пройшли сертифікацію, і виробників з надійною репутацією.

У нашому магазині Ви знайдете чудові засоби для догляду за волоссям на основі унікальної олії Ніамплунг у поєднанні з іншими дорогоцінними оліями класу «люкс».

Мультиактивна реструктуруюча олія-спрей Absolute One Leave-In від NOOK Magic Arganoil – ідеальний засіб для зволоження і живлення сухого, фарбованого та хімічно обробленого волосся. Бореться з клітинним старінням, зменшує і запобігає появі посічених кінчиків. Підсилює і захищає колір волосся. З ефектом термозахисту, УФ-фільтром і захистом від атмосферної вологи. Формула засобу збагачена кератином, олією Ніамплунг, Аргановою олією та олією Макадамії.

https://solo.ua/ua/product/magic_argan_oil_absolute_one_leave_in_maska_sprey_multiaktivna/

Нова лінія Treasure Oil від KayPro для зволоження і блиску сухого, ламкого та пошкодженого волосся. Це збагачена формула "5 розкішних олій": Арганової олії, олії Ніамплунг, Індійської олії, олії Циперуса та олії Манго.

https://solo.ua/ua/catalog/kaypro_treasureoil_zvolozhennya_i_blisk/



Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.