Лікувальна лінія NOOK DIFFERENCE HAIR CARE

Бренд косметики по догляду за волоссям NOOK був заснований десять років тому в Італії. В основу формул покладені як традиційні рецепти, так і найсучасніші розробки і натуральні інгредієнти, а в лабораторії компанії встановлено передове високотехнологічне обладнання. NOOK використовує досягнення кількох поколінь, щоб представити покупцям тільки кращі і ефективні засоби. Їхнє завдання: зробити шкіру голови здоровою і збалансованою, а волосся міцним і блискучим.

Косметика NOOK DIFFERENCE HAIR CARE не містить парабени, SLS, SLES. Ця лікувальна серія складається з ліній, спрямованих на реконструкцію волосся, усунення лупи і відновлення себобалансу шкіри голови, активізацію росту волосся. Всього двох-трьох використань достатньо, щоб помітити перший позитивний ефект: локони стають м'якими і слухняними, набувають здорове сяйво.

Image

NOOK DIFFERENCE HAIR CARE складається з п'яти ліній продуктів: Repair, Re-Balance, Purifying, Leniderm, Energizing.

Repair: «швидка допомога» для ослабленого волосся з сильними пошкодженнями

Засоби NOOK DHC Repair містять морський колаген, кератинові амінокислоти і мікроелементи з морських водоростей. Завдяки такому складу косметика відновлює і реконструює пошкоджене волосся, бореться з наслідками завивок і регулярних термоукладок.

Шкіра голови отримує необхідне живлення, пасма покриваються плівкою, що захищає їх від негативного впливу навколишнього середовища. Структура волосся зміцнюється, природна щільність відновлюється.

Серия Repair включає:

NOOK DHC Repair Шампунь реструктуруючий

Реанімує ослаблене волосся, надає блиск, наповнює силою, ефективно зволожує без обтяження. Підходить як для тонкого, так і для жорсткого волосся.

NOOK DHC Repair Тонік реструктуруючий

Засіб призначений для відновлення структури волосся. Запечатує кутикулу, формує захисне покриття. Надає зачісці додатковий об’єм. Не потребує змивання.

NOOK DHC Repair Filler Маска реструктуруюча

Насичує верхній шар шкіри голови живлющою вологою, пом'якшує зневоднені локони, полегшує розчісування.

NOOK DHC Repair Damage Маска Глибоке відновлення

Мінімізує ознаки старіння волосся, повертає природну пружність пасм, насичує цілющими мікроелементами. Зменшує сплутування, насичує вологою і робить волосся більш блискучим. Підходить для волосся із середньою або щільною структурою.

NOOK DHC Repair Антивікова відновлювальна програма

Підвищує інтенсивність мікроциркуляції всередині структури волосся, усуває ламкість, глибоко живить локони. Комплекс рекомендований для сильно пошкодженого волосся.

Leniderm: делікатний догляд для чутливої шкіри голови

Свербіж, лущення і почервоніння шкіри голови більше не страшні, якщо у вас є серія NOOK DHC Leniderm. Засоби мають заспокійливі, протизапальні і знеболювальні властивості. За клітинне відновлення структури волосся відповідає розчинний колаген.

До серії входять такі косметичні продукти:

NOOK DHC Leniderm Шампунь заспокійливий

М'яко очищає шкіру голови і волосся по всій довжині. Підходить для щоденного застосування.

NOOK DHC Leniderm Лосьйон заспокійливий суперактивний

Відновлює оптимальний рівень pH, знімає подразнення, зменшує ознаки дерматиту.

Варто відзначити, що далеко не кожен бренд може похвалитися наявністю засобів для подразненої шкіри голови. NOOK розробив спеціальний склад з ультраделікатними миючими засобами.

Energizing: унікальна серія для боротьби з випадінням волосся

З сезонним або андрогенетичним випадінням волосся стикається багато людей. Серія NOOK DHC Energizing – це потужний вітамінний комплекс і витяжки з квіткового меду. Стоншене і ослаблене волосся отримує живлення та зміцнення, шкіра голови насичується корисними мікроелементами.

Лінійка NOOK DHC Energizing складається з:

NOOK DHC Energizing Шампунь стимулюючий

«Бере під контроль» ліпідний баланс верхнього шару епітелію і полегшує «дихання» шкіри голови. Повертає локонам природне сяйво і природну силу, зміцнює їхню структуру.

NOOK DHC Energizing Лосьйон суперактивний "Інтенсивне лікування"

Стимулює і подовжує активну фазу росту волосся. Оживляє структуру пасом по всій довжині.

NOOK DHC Energizing Лосьйон проти випадіння волосся

Стимулює і оживляє волосяну цибулину, відновлює структуру локонів після пошкодження укладанням і фарбуванням. Особливо ефективний для боротьби з сезонним випадінням волосся.

NOOK DHC Energizing Лосьйон для чутливої шкіри голови

Не містить косметичні спирти, тому не провокує відчуття сухості.

Re-Balance: детокс для волосся

Спеціальна лінія догляду, розроблена для зменшення надмірного виділення шкірного жиру. Ідеальна для відновлення балансу шкіри голови з модифікованим рівнем pH, відновлює фізіологічний баланс. Багатофункціональна дія продуктів цієї лінії надає дуже м'який ефект і може бути використана з будь-якими видами догляду.

NOOK DHC Re-Balance Шампунь для відновлення балансу шкіри

Відновлення природного балансу – це основна спеціалізація шампуню NOOK DHC Re-Balance. Засіб покликаний контролювати виділення шкірного жиру, акуратно очищати від забруднень. Олія дерева нім і ексклюзивний медовий комплекс дарують волоссю енергію і блиск, роблять локони слухняними і м'якими.

Purifying: глибоке очищення та інтенсивне живлення

Дана лінійка розроблена для однієї з найбільш неприємних beauty-проблем – лупи. До складу засобів входять олії (чорного кмину і дерева нім), а також мікроелементи з цинком. Повноцінне очищення волосся доповнюється дбайливим живленням як шкіри голови, так і локонів.

Комплекс включає:

NOOK DHC Purifying Шампунь проти лупи

Бореться з жирною і сухою лупою, відновлює природний баланс шкіри. Зволожує і живить волосся, але не обтяжує його.

NOOK DHC Purifying Глина суперактивна

Зупиняє лущення епітелію, захищає і живить шкіру голови. Знижує інтенсивність роботи сальних залоз.

Особливість засобів NOOK DIFFERENCE HAIR CARE

Унікальність косметики для волосся NOOK DIFFERENCE HAIR CARE полягає в тому, що засоби можна комбінувати між собою без ризику знизити їхню ефективність. Безумовно, краще підібрати лінійку продуктів для своїх потреб і користуватися нею постійно. Але якщо вам захочеться спробувати й інші розробки NOOK з групи DIFFERENCE HAIR CARE – маски, шампуні і лосьйони прекрасно доповнюють один одного!

Вся продукція NOOK дерматологічно тестова і не містить агресивних для шкіри і волосся інгредієнтів.


Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.