L'Alga - сила океану для краси вашого волосся

Італійська компанія L’Alga зовсім недавно з'явилася на українському ринку, але вже встигла завоювати популярність серед цінителів натуральних засобів. Бренд пропонує лінійку висококласної косметики по догляду за волоссям та шкірою голови. Всі продукти компанії відповідають суворим європейським протоколам безпеки та екологічності. Засоби L'Alga дбають не тільки про вашу красу, а й про навколишнє середовище.

Image

Особливості та достоїнства європейської косметики L'Alga

Спеціально для пошкоджених, виснажених хімічною завивкою та гарячими укладками локонів був розроблений комплекс AlgaNord5™. Витяжки з п'яти видів океанічних водоростей запускають процеси відновлення на клітинному рівні та формують міцний захисний шар на поверхні волоса. Сировину збирають в екологічно чистому регіоні без використання механічної техніки. У формулах засобів L'Alga немає місця парабенам, синтетичним барвникам, продуктам нафтопереробки, фталатам і солям.

Image

Завдяки такому делікатному підходу косметика для волосся від компанії L'Alga характеризується:

  • гіпоалергенністю;
  • універсальністю - підходить для волосся всіх типів;
  • ефективністю - позитивний результат помітний після 2-3 використань;
  • реконструювальними та захисними властивостями.

РПрацюючи над новими формулами, експерти L'Alga вивчають традиційні рецепти та підсилюють їх ефективність за допомогою інноваційних розробок в області краси. Результат - делікатні засоби, які повертають життя та блиск навіть дуже пошкодженому волоссю.

Ключові елементи Біо-Морського Комплексу L’Alga AlgaNord5™

Image

BIO-EXTENDER®

Екстракт червоних водоростей зберігає молекулярну цілісність волосся на клітинному рівні, відновлює структуру, запобігає ламкості та старінню волосся. Комплекс містить макро й мікроелементи та дозволяє включати амінокислоти сірки в волосся. Містить такі корисні для здоров'я волосся елементи, як кальцій, марганець, кремній.

Image

OLIGOGELINE®

Екстракт red algae Chondrus Crispus - ірландського (каррагенького) моху, що росте в екстремальних умовах, допомагає в лікуванні ламкого або сухого волосся. А його ефект «другої шкіри» захищає від щоденних механічних та фізіологічних навантажень (розчісування щіткою, сушка феном), хімічних процедур та від негативного впливу навколишнього середовища. Надає волоссю додаткову м'якість та блиск.

Image

BIO-RESTORER®

Витяжка з Червоної водорості-каррагенофіта Hypnea musciformis захищає волосся від хімічних пошкоджень, формуючи міцне захисне покриття. Помітно допомагає ламкому неслухняному волоссю, що плутається з природною тенденцією до ламкості. Реструктурує, розгладжує й захищає кутикулу волосся.

Image

ALARIANE®

Аларія ескулента, екстракти якої входять до складу лінійки, надає захист від ультрафіолетових променів і зменшує подразнення шкіри голови. Розгладжує волосся й полегшує процес розчісування. Має антиокислювальні, антикоагулянтні, протиракові та протизапальні властивості. Стимулює ріст волосся й ефективна в лікуванні лупи. Сприяє: - збільшенню густоти волосся; - збільшенню повноти й діаметра волосини; - лікуванню лупи; - збільшенню припливу крові до шкіри голови; Підходить для всіх типів волосся.

Image

BIO-ENERGIZER®

Екстракт з суміші двох видів водоростей - бурих і ламінарії сприяє регуляції виділення шкірного сала, стимулює кровообіг шкіри голови, що сприяє росту й регенерації волосся. При регулярному застосуванні зупиняє тимчасове випадіння волосся, його стоншення, ламкість та сухість, що викликані негативним впливом зовнішніх чинників, в тому числі стресами й неправильним харчуванням. Стимулює ріст волосся й додає йому густоту та об’єм.

Лінійка продукції L'Alga

Image

Під брендом L'Alga випускається повний комплекс косметики для реанімування волосся й живлення верхнього шару епітелію голови. Шість видів косметичних продуктів забезпечують локонам повноцінне живлення, захист і відновлення.

Поговоримо докладніше про кожен засіб.

L᾿Alga.SEAWET Shampoo — Шампунь оздоровлювальний

М'яко та дбайливо видаляє забруднення, не пересушує шкіру голови. Гармонізує водно-ліпідний баланс, насичує волосся вологою. Дарує локонам м'якість, робить їх більш доглянутими й здоровими. Не викликає алергічних реакцій.

У складі немає агресивних хімічних компонентів. Унікальний комплекс AlgaNord5™ забезпечує верхньому шару шкіри голови живлення, стимулює активізацію внутрішнього імунітету клітин.

Шампунем можна користуватися щодня.

L’Alga.BOOST Conditioner — Кондиціонер-бальзам ультранасичений

Засіб покликаний зробити локони сяючими, слухняними та шовковистими. Мікроелементи океанічних водоростей і біотин живлять волосся зсередини, запобігаючи сухості й ламкості. Кондиціонер допомагає утримувати вологу й насичує корисними речовинами без обтяження.

Засіб рекомендовано використовувати після кожного миття голови, розподіливши рівним шаром по вологому волоссю.

L’Alga.SEACURE Revitalizing masque — Відновлювальна маска інтенсивної дії

Активні компоненти, які є в складі маски, роблять каркас волосся більш щільним, насичують його цілющою вологою. Волосся стає більш сильним і здоровим, розгладжується по всій довжині, менше плутається та січеться.

Маска особливо ефективна для сильно пошкодженого волосся й локонів, які втратили красу через вікові зміни. Позитивні перетворення помітні вже після першого використання.

Експерти L'Alga ррекомендують застосовувати маску 2-3 рази на тиждень.

L᾿Alga.SEALUSH Serum — Термозахисна сироватка для відновлення волосся

Засіб формує захисний шар від ультрафіолетового випромінювання й агресивного термічного впливу. Зменшує накопичення статичної електрики й попереджає сплутування волосся, завдяки чому спрощується укладка. Мінімізує січення кінчиків.

Компоненти сироватки, такі як пантенол і екстракт ірландських червоних водоростей, зволожують та вирівнюють локони, борються з ламкістю волосся.

Сироватка наноситься на вологе, вимите шампунем з лінійки L'Alga волосся. Не змивається..

L’Alga.SEAMIST Moisture spray — Термозахисний спрей

Завдяки використанню спрею волосся що пушиться стає більш слухняним і м'яким. Локони отримують необхідні зволоження та живлення, захист від ультрафіолетових променів і високих температур. Екстракти червоної водорості гіпнеа та сухі екстракти ламінарії, що входять до складу, відповідають за відновлення структури волосся, дарують локонам еластичність і пружність.

Спрей розпилюють на вологе волосся безпосередньо перед укладанням. Для захисту від ультрафіолету повторно наносять на сухе волосся.

L’Alga.BOlSTER Nourishing lotion — Лосьйон відновлювальний для волосся й шкіри голови

Концентрований засіб випускається в міні-капсулах і призначений для прискореного реанімування пошкодженого волосся. Лосьйон глибоко живить локони, відновлює внутрішню структуру, реконструює кожну волосину. При регулярному використанні засобу волосся стає більш здоровим і сильним, набуває додаткового об’єму та ефектного блиску. Колір волосся стає більш насиченим.

Засіб рекомендовано використовувати відразу після укладання феном або стайлером, обробки хімічними засобами жорсткої дії. Ампулу необхідно нагріти, розкрити й акуратно нанести лосьйон на чисте волосся. Змити через 5 хвилин.

L’Alga.SelfSafeGuard Догляд-термозахист при хімічній обробці волосся

Засіб SelfSafeGuard призначений для домашнього догляду за волоссям. Продовжує час дії салонної процедури.

Захист волосся необхідний, так як його краса та здоров'я постійно підриваються щоденним укладанням, яке пошкоджує структуру й внутрішні кератинові зв'язки. Без постійного захисту цілісність, міцність, блиск і м'якість волосся зникають через 3-5 тижнів (в залежності від способу обробки волосся). Використання L'Alga SelfSafeGuard гарантує життєздатність волосся, щільну структуру, цілісність, м'якість та блиск до наступного відвідування салону.

Процес використання ампул для відновлення волосся: 7,5 мл засобу для догляду SafeGuard змішують з однією дозою кондиціонера L'ALGA BOOST Conditioner або маскою L'ALGA SEACURE Mask, рівномірно наносять на вимите й підсушене рушником волосся. По закінченню 10-15 хвилин засіб змивають.

ООсобливості використання косметичних засобів від італійського бренду L'Alga

Щоб ваше волосся виглядало сильним і здоровим, використовуйте повний комплекс засобів L'Alga. Косметичні продукти з комплексом екстрактів океанічних водоростей AlgaNord5 ™ ідеально поєднуються між собою, підсилюють загальний ефект і разом працюють на позитивний результат.


Товари зі статті

1 147.20 грн.
  • 300мл
  • 7,5мл
698 грн.
  • 1000мл
  • 100мл
  • 10мл
  • 250мл
1 074 грн.
  • 100мл
1 798 грн.
  • 100мл
  • 3мл
954 грн.
  • 100мл
  • 15мл
  • 250мл
  • 500мл
744 грн.
  • 1000мл
  • 100мл
  • 10мл
  • 250мл
299 грн.
  • 12мл

Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.