Barex OLIOSETA Oro Di LUCE - Догляд для всіх типів волосся

Цінителі професійної косметики для волосся знають, що італійська компанія Barex сстворює унікальні засоби за власними формулами. Бренд заснований наприкінці 1960-х і за п'ятдесят з гаком років завоював заслужену популярність у всьому світі.

Image

У каталозі Barex більше 200 позицій, які розділені на окремі серії. Сьогодні поговоримо про лінійку OLIOSETA Oro Di LUCE, яка покликана зробити ваші локони сяючими, сильними та доглянутими.

Унікальність серії OLIOSETA Oro Di LUCE від Barex

Косметика з серії OLIOSETA Oro Di LUCE підходить для волосся будь-якого типу, але особливо ефективна буде, якщо ваше волосся змучене частими укладками та потребує інтенсивного живлення.

У складі засобів ви знайдете знайомі інгредієнти:

  • шовкові протеїни;
  • олію лляного насіння;
  • гліцерин;
  • рисові протеїни.

Однак концентрація цих компонентів підібрана таким чином, щоб вони діяли як «вітамінна бомба». Вже після тижня використання комплексу волосся стає більш здоровим, сповненим блиску й пружності

Image
Косметика лінійки OLIOSETA Oro Di LUCE проходить багаторівневе тестування й не містить парабенів, агресивних спиртів і алергенів.

Продукти лінійки Barex OLIOSETA Oro Di LUCE

Косметика Barex приваблива не тільки тим, що гарантує відновлення й блиск волосся навіть після жорсткої хімічної завивки, а й своїми органолептичними характеристиками. Делікатна текстура та ніжний вишуканий аромат роблять використання засобів Barex OLIOSETA Oro Di LUCE ще приємніше.

OLIOSETA ODL Шампунь-блиск з протеїнами шовку та екстрактом насіння льону

Засіб м'яко видаляє забруднення, вирівнює зовнішню поверхню волосся, заповнює протеїнами мікротріщини. Насичує волосяні фолікули корисними мікроелементами, створює захисний бар'єр.

Після миття голови шампунем OLIOSETA ODL волосся набуває об’єму та легкості, менше плутається й січеться.

OLIOSETA ODL Маска-блиск з протеїнами шовку та екстрактом насіння льону

Маска запускає процеси відновлення в клітинах верхнього шару епітелію, зменшує пористість волосся, нормалізує ліпідний баланс шкіри. Завдяки високій концентрації рослинних олій, засіб допомагає домогтися діамантового блиску локонів без обтяження. Лусочки волосся пригладжуються, лупа зникає.

OLIOSETA ODL Крем термозахисний з протеїнами шовку та екстрактом насіння льону

Формує невидимий оку захисний шар, який не дозволяє високим температурам пошкодити волосся. Засіб, нанесений безпосередньо перед укладанням, не дає волоссю пушитися й електризуватися, робить локони більш слухняними та м'якими.

Не залишає липкості й не обтяжує зачіску.

OLIOSETA ODL Двофазний протеїновий спрей

Надає омолоджувальний ефект, оскільки в складі спрею міститься ударна доза кератину. Моментально наповнює волосся силою, ущільнюючи його структуру, зволожуючи й розгладжуючи. Допомагає довше зберегти насичений колір фарбованого волосся. Робить розчісування легким і приємним.

OLIOSETA ODL Коктейль протеїновий концентрат

Унікальний засіб в лінійці Barex, який за ефективністю можна порівняти з ботоксом або філлерами. Тонке й ламке волосся моментально стає більш гладким і сильним. Локони набувають здорової пружності, ущільнюються й наповнюються природним блиском.

Коктейль на чверть складається з активних протеїнів, тому його дія проявляється відразу ж.

OLIOSETA ODL Флюїд відновлювальний з протеїнами шовку

Проникаючи всередину волосини, активні компоненти вирівнюють та полірують структуру локонів. Ламке й пересушене волосся отримує живлення й зволоження, а також набуває м’якості. Флюїд формує невагому захисну плівку, яка не дозволить високим температурам, палючому сонцю або хімічним засобам пошкодити волосся.

OLIOSETA ODL Флюїд «Рідкі кристали»

Засіб призначений для м'якості та сяйва. Волосся отримує високу дозу шовкових протеїнів, після чого стає слухняним і блискучим, виглядає доглянутим і здоровим. Ефект зберігається протягом усього дня.

Image

OLIOSETA ODL Моделюючий флюїд з протеїнами шовку

Цей флюїд незамінний для природніх і легких зачісок, витончено-недбалих. Засіб використовується для створення укладок на волоссі будь-якої довжини. УФ-фільтр захищає локони під час прогулянок під палючим сонцем, шовкові протеїни роблять їх еластичними й повітряними.

OLIOSETA ODL Віск-флюїд середньої фіксації

Засіб для укладання з прекрасними властивостями догляду. Допомагає моделювати зачіску, пригладжуючи й виділяючи окремі пасма. Волосся добре тримає задану форму, при цьому зберігає природність. Віск-флюїд пом'якшує й живить волосся, делікатно зволожує його, не утворюючи жирної плівки.

OLIOSETA ODL Віск-блиск сильної фіксації

Фінішний засіб, який ідеально підходить для короткого волосся. Дозволяє зробити оригінальну зачіску, жорстко фіксує пасма, тримає чіткі лінії. Надає волоссю стильний блиск, захищає його від негативного впливу навколишнього середовища.

Barex OLIOSETA Oro Di LUCE на сторожі краси вашого волосся

Косметика з серії OLIOSETA Oro Di LUCE пройшла незалежне дерматологічне тестування, яке підтвердило її безпеку. Продукти Barex виробляються на території Європейського союзу, тому повністю відповідають суворим стандартам.

Безумовно, максимальний ефект досягається при використанні декількох продуктів лінійки, але й одного флакона з етикеткою Barex буде досить, щоб переконатися в чудовій якості косметики.

Інші записи блогу:

Nook Wonderful – реконструкція пошкодженого волосся
Лінійка Nook Wonderful - повноцінний комплексний відновлюючий догляд за проблемним, пошкодженим волоссям і шкірою голови
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Сухі шампуні. Що це і як вони працюють
Рівень pH в косметиці для волосся: чому нейтральний 5.5 не панацея?
Підбираємо шампуні, кондиціонери, маски та інші продукти відповідно до рівня рН, необхідного для конкретного типу волосся і стану шкіри голови.
Previa Natural Haircare антивіковий догляд за волоссям та шкірою голови з органічним білим трюфелем
Лінійка засобів Previa White Truffle c екстрактами органічного білого трюфеля призначена для інтенсивного оновлення волосся. Засоби, що входять до її складу заповнюють пошкоджені ділянки волосся, відновлюють і зміцнюють їх.
Previa VITIS VINIFERA: ефективний комплекс для запобігання випадінню волосся
З проблемою випадання волосся стикається кожна третя людина. Щоб процес не став незворотним, потрібно терміново вживати заходів. Професійний комплекс VITIS VINIFERA від італійської компанії Previa розроблений для боротьби з основними причинами втрати волосся.
pH Flower: 5 напрямків догляду за волоссям
Міланський бренд PH Laboratories знає про бажання дам насолоджуватися весною цілий рік і випустив серію унікальної косметики для волос pH Flower.
Puring: професійні засоби по догляду за волоссям та шкірою голови
Італійський бренд Puring розробив 7 різних напрямків професійної косметики для волосся. У складі засобів безліч натуральних компонентів, що робить їх неймовірно ефективними.
Contempora - італійська лінія по догляду за волоссям на основі натуральних олій
Contempora - це італійське якість і стиль, об'єднані для створення професійної, ультра-дієвої лінії по догляду та стайлінгу волосся. Родзинка серії - натуральне масло обліпихи.